Imak za Redmi Opomba 8 Pro Stekla Film Poln Lepilo Kritje Kaljeno Steklo za xiaomi Redmi Opomba 8 note8 Pro Stekla Screen Protector

Nov izdelek

€3.53

€4.15

-14 %

Na zalogi

Oznake:

trak obrnite xbox, raclette granit, korak citat, tiskanje, punk design pete, snap kavelj sodobne, tenis moški boot, yasuni sportcity, tenis lv womens, korak poletje delovna mesta

Imak Prvotne blagovne Znamke, Kaljeno Steklo za xiaomi Redmi Opomba 8 / Redmi Opomba 8 Pro Kaljeno Steklo Zaščitnik Zaslon Full Zaslon Pokritost.Visoko Trdoto Steklo material, anti scratch in anti-crack tehnologije.Hidrofobne in Oleophobic Površine, Učinkovite anti madeži olja, gladke roke dotik.Pika Silkprint tehnologije, občutljive na Dotik.Visoke ločljivosti, obnovitev prave barve.Dodatki: Zaslon Clearning obrišite + objektive + Statične odstranjevanje prahu film

DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

• Nalogi, obdelani pravočasno v roku 2 dni po plačilu preverjanje.

• Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo .

• Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 50 dni (Rusija 65 dni) od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

• Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

• Plačilo mora biti izvršeno v roku 15 dni od naročila.

• Če bi radi za vračilo izdelka (- ov) za popravilo / zamenjavo / vračilo, vljudno prosim obrnite na našo customer service.

• Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

• Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

• Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

• Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali menijo, da je čas dobave je predolg, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, smo vedno tukaj, da vam pomaga v najkrajšem možnem času.

Tudi če ste zadovoljstvo z našimi elemente, ne pozabite, da zvezde rating v Orgon.si, hvala za vaše dobro sodelovanje O(∩_∩)O

Vrsta Spredaj Film
Združljiv 3 Steklo na za Redmi Opomba 8 Pro
Blagovna Znamka imak
Uporaba mobilni telefon
Edge-to-Edge Umts Da,
Združljiv Telefon Blagovne Znamke Xiaomi
Združljiv Model 1 za Redmi Opomba 8 Stekla Film
Združljiv Model 2 za Redmi Note8 Pro Stekla Film
Združljiv 4 Steklo na za Redmi note8
Značilnosti Anti Blue-ray
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni