0.5*3M/0.5*1M Umetno Listov, Pregled Trak Zaščiten Zasebnosti Varovanje pred tveganjem Steno Krajinsko Zaprtih Ven Vrtno Ograjo, Balkon Zaslon

Nov izdelek

€7.15

€9.94

-28 %

Na zalogi

Oznake:

ravnilo zaslona, balkon zaslon, vrt mreža, vrt zasebnosti, vrt zasebnost zaslon, umre ograjo, sportster xl883, fenc, tuljave za električne ograje, umetni ograjo rastlin

Značilnosti:

1. Visoko kakovostni material: iz okolju prijazne in brez vonja visoko kakovostne plastike, poliestrskih vlaken, v listih izgleda naravno in ne zbledi pod soncem in dežjem.To je odporna na visoke in nizke temperature, ki so posledica staranja.Lahko se uporablja na prostem, za dolgo časa.

2. Zaščita zasebnosti: ograje listi so postavljeni dovolj blizu, da blokira močni sončni svetlobi, in hkrati omogočajo zraku, da kroži.Kraj ograje na območju, ki bi lahko bili izpostavljeni.Medtem okrasitev svoje hiše, lahko tudi zaščito zasebnost in preprečite radovedne sosedov in mimoidočih pogled na svoj umik.

3. Za zmanjševanje hrupa: Na realne listi lahko tudi vlogo vetrobransko steklo, zmanjšanje hrupa ulice, kar si relaxa.

4. Priročno namestitev in enostaven za čiščenje: mreža na hrbtni strani ograje lahko neopazno povezani in okrašena.Z dobro fleksibilnost, da se lahko upogne.Na liste vinske trte lahko ohranili zimzelena videz vse leto brez zalivanje in obrezovanje, enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

5. Multi-namen: umetno zasebnosti ograjo, ki se lahko uporablja za balkon zasebnosti, zaščita, terasa dekoracija, poročni steno, bar dekoracijo sten, komercialne prijavite dekoracijo sten, restavracija dekoracijo sten, itd.

Specifikacija:

Material: plastika

Slog: lubenica listov

Velikost(appprox.): 0.5*1meters, 0.5*3meters

Seznam Vsebine:

1*Umetni Leaf Roll Pregled

Številka Modela Umetni Listov Zasebnosti Ograjo
Funkcija balkon Zasebnih zaslon
Funkcija 2 pribor vrt
Funkcija 3 Prilagodljivost
Okvir Material Drugo
realno listi lahko vetrobransko steklo Zmanjšanje Hrupa
Funkcija 1 blok močni sončni svetlobi
Za bar steno, komercialne prijavite steno restavracija dekor
Velikost(appprox.)
Slog
Material
Tlak Obdelan Les Tip Kemični
Okvir Končna Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni