Lepa Risanka Zajec Kuhinjski Predpasnik Strani Obrišite Roke Nepremočljiva Oxford Krpo Japonski Slog Bib Z Žep Doma Orodje Za Čiščenje

Nov izdelek

€4.07

€5.09

-20 %

Na zalogi

Oznake:

predpasnik japonski stil, cvetlični kuhinjski predpasnik ženske, nissan vanette, poliuretanskih nepremočljiva predpasnik, predpasnik kuhinja, predpasnik za kuhinjo moški, predpasnik, 3 predpasnik otroci, predpasnik sexi, predpasnik perilo

Ta predpasnik z splash voda funkcijo.In zaščita pred umazanijo, madeže in madeži, ki se udobno prilega večini unisex velikosti.

Opis izdelka

1. Površinske plasti tkanine, ki je obdelana z splash-proof premaz, ki lahko pospeši premik kapljic vode in preprečevanje madežev.

2. Primerna za kuhanje v kuhinji moških in ženskih kuharji.Prav tako lahko kupite nekaj in pustite, da vaš mož (ali žena) skupaj srečno večerjo skupaj.

3. Unisex predpasniki so primerni za družine, podjetja in strokovnjaki, kot so zunanji žar, kuhinja, kuhanje, kavarne, pekarne, bari, restavracije, nohtov saloni, vrtnarjenje ipd.

Izdelek atribut

Material: PVC+flanela

Predpasnik razvrstitve: brez rokavov predpasnik

Namen: Nepremočljiva

velikost: ena velikost

Slog: sodobno in enostavno

Oblika in barva: garland zajec

Vzorec: Cartoon/Anime

Množice: Izobraževanje Odraslih

Toplo opomnik

1. Prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobne učinke, se zaslon svetlost / kontrast nastavitve / etc je, da bodo nekateri majhne razlike v barvi slike in dejanske elemente.Merjeno z roko, odstopanja od 1-2 cm, so možne.

2. Prosim, pustite nam sporočilo, če imate kakršna koli vprašanja.Se bomo odzvali in vam ponujajo naše najboljše storitve.

Blagovna Znamka faroot
Razvrstitev Brez Rokavov Predpasnik
Material Bombaž
Poreklo CN(Izvora)
Slog Risanka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni