Lesene Božič Elk Tiskanja valjar Vesel Božič Okraski za Dom Noel Dekor Novo Leto 2020 DIY Obrti Navidad Okraski

Nov izdelek

€6.95

€9.27

-25 %

Na zalogi

Oznake:

cristmass, domače vinske trte, 2021 božični dekor, christma, kitajski hibiscus rastlin, 2021 kitajsko novo leto, keramične plošče okraski, božič flatback, zunanji lesenih jaslic, 2021 leto ox

Informacije o izdelku:

Izdelek: Božič Elk Fondat Reliefni Valjar

Material: Schima superba

Velikost(Cca.): skupaj:dolžina 35 cm/13.78 v

Opis:

1. Iz naravnega lesa, je za barve, prosti, vosek-brezplačno, varno in okolju prijazno.Ker je naravni lesni proizvod, tekstura je različna in je barvno razliko, delno hrapavost in občasno vozlov so fizične lastnosti.

2. Naše reliefni valjar se lahko uporablja kot del kuhinje ali vklesani spominek.Zagotavljajo edinstveno darilo za vsakogar, družino ali priložnost.

3. Peko z reliefnim valjar je lahko zelo zanimivo, še posebej za otroke!Ima najboljši dizajn, da bi dobili dobre embossment in lepi piškoti.

4. Vzdrževanje in previdnostni ukrepi: Ker je izdelek narejen iz naravnih materialov, v skrajnih primerih, kot so izpostavljenost, vode, potopni, visoke temperature in nizka vlaga, razpoke in mildewing se bo zgodilo.

5. Po uporabi, prosim še s suho krpo in shranjujte v hladnem in prezračenem mestu!V suhem okolju, redno uporablja rastlinsko olje za zaščito pred krekinga.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo No
Blagovna Znamka LOUCUNGAN
Nastavite Vrsto No
Številka Modela PD1093
Pakiranje No Darilo Polje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni