15W Avto V Luči DC12V 210 načini APLIKACIJE bluetooth 126LED RGB Pod Avto Cev Underglow telo Trak Svetlobe Kit Brezžični Nadzor

Nov izdelek

€20.71

€23.26

-10 %

Na zalogi

Oznake:

5500k led cev, 70cc kit, led rgb, seat ibiza 6j krila, polico seat ibiza 6j, ojačevalnik moči cev, fiat avto svetlobe, LED Trakovi, lučka, avto, tovor svetlobe

Značilnosti:

- LED pod avto sijaj sistem je opremljen z zvočno senzorji, ki omogoča, LED luči sinhronizirajo z glasbo premagati.LED glasba svetlobni trakovi sledi ritmu in prilagodi utripa prilagodi moč zvoka.

- Kit zasnovan za enostavno, vendar zagotavlja tudi eleganco notranjosti avtomobila pri vožnji ponoči ali uživanje glasbe.In ker je zvok senzor, pod avto sijaj sistem sinhronizacijo z glasbo premagati.

- Lahko se sklonil, krat, rane in fiksiran enostavno, kot nalašč za pod kolesni loki, okoli sprednja maska, pod noge-wells, v prtljažniku, skupaj dash, itd.

- LED pod avto sijaj sistem proizvaja več barv, ki so Modra, Zelena, Vijolična, Rdeča, modro-zelena, Bela in Rumena.Pod avto sijaj sistem je tudi barva utripajoča načini, kot nalašč za sinhronizacijo, ki jo začnete v ritmu glasbe.

- LED pod avto sijaj sistema zasveti pisane barve dati elegantno omamljanje pogled na področja, ki jih morda želeli, da jih dajo na.Čeprav oni so zelo svetlo, oni so velika moč varčevalcev, tako da vam ni treba skrbeti, porabo energije.

- Visoke Intenzivnosti SMD 5050 LED Čipov.LED pod avto sijaj sistem je opremljen z zvočno senzorji, ki omogoča, LED luči, kot nalašč za sinhronizacijo z glasbo premagati.Avto Led Neon Underglow Luči je nadzorovana z daljinskim in RGB barvni je zelo očarljiv.S pomočjo remote, lahko spremenite svetlost preveč. (Remote dela v 32ft/10m).Izboljša Videz in Občutek vaše Vozilo w/ Bleščeče Svetlobne Učinke.

- Naša luč v celoti zaprti za PVC je nepremočljiva(IP68),Ta Led avto svetlobe iz Prožne Gume Cevi, Zaščitene od Razmer na Cesti in Naplavin,in je Značilno za Visoke in Nizke Temperature Odpornost,S Hitro Povezavo Vtiči in Pre-Uporabi Lepilni Trak, ki Uporabljajo LED Trakovi pod Avto,prah, varne in prilagodljive,lahko se Sklonil,da Svobodno izražajo svoje napetosti, ki je združljiv z 10V do 15V kar pomeni, da jo lahko uporabite za skoraj vsa vozila.

- Zelo Enostavna Namestitev,je dvojni strani lepilni trak na naši ohišje trakovi avto svetlobe.To je prilagodljiva, zato je zelo enostaven za vas, da odstranite rdeče pokrov in jo držijo za vaš avto.

- LED pod avto sijaj sistema zasveti pisane barve dati elegantno omamljanje pogled na področja, ki jih morda želeli, da jih dajo na.Čeprav oni so zelo svetlo, oni so velika moč varčevalcev, tako da vam ni treba skrbeti, porabo energije.

In to je popolnoma primerna za pod kolesni loki, prednja maska, pod noge-wells, prtljažnik, pomišljaj, odbijač, vstopu mreža, avto notranje zadeve, avto zadaj, avto spodaj, itd.

Specifikacija:

Watt: 15W

Napetost: DC12V

Lumnov: 120LM

Nepremočljiva Stopnja: IP67

Light Color: RGB Multi-Barve

Vir svetlobe: 5050 126LED super svetla

Dolžina cevi: 2x94CM+2x125CM

Prilagodljiv in Nepremočljiva: Yes

Mobilni telefon APP nadzor način pretvorbe Obstajajo 210 načini, da izberejo

Zvok Aktivno Učinki

Paket vključuje:

2 x (94 cm) vodoodporna LED cevi

2 x (125 cm) vodoodporna LED cevi

1 x LED Krmilnik

1 x Kabel Kravato Kit

/ O ponudniku /

Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave

Več Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Dolžina Cevi 2x94CM+2x125CM
Nepremočljiva stopnja IP67
Certificiranje NOBEN
Postavka Vrsta Vzdušje Lučka
Barva Svetlobe RGB Multi-Barve
Upogljiv in Vodotesen Da,
Watt 15W
Napetost DC12V
Vir Svetlobe 5050 126LED super svetla
Lumnov 120LM
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni