Žično Igralne Miške in Tipkovnice Nastavite Pisane LED Osvetljen USB Gaming Tipkovnica Miška za Prenosni računalnik PC Zabava JR Ponudbe

Nov izdelek

€17.46

€31.75

-45 %

Na zalogi

Oznake:

igralec led luči, tipkovnica mechan, komplet asus pc gamer, igra pc, podpora pc igre na srečo, žično miško xiomi, igralec, miško rapoo, igralne garniture, polje igralec

Žično Igralne Miške in Tipkovnice Nastavite Pisane LED Osvetljen USB Gaming Tipkovnica Miška za Prenosni računalnik PC Zabava JR Ukvarja Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Igralne Miške in Tipkovnice Nastavite: Vključuje RGB Osvetljen Gaming Računalnik Tipkovnico in RGB Osvetljen Gaming Miška.

2. Ergonomsko: Gaming Tipkovnica je odlično tipkati, orodje za delo v pisarni, kot tudi.Vam daje udobje, ki ga potrebujete za igranje sejo.

3. Tiho Tipke: zasnovan za dolgo življenje, trajnost dali natančna otipljivo povratne informacije.Zagotavlja zanesljivo povezavo in kot nalašč Igralne učinkovitosti.

4. Mehanske Občutek: To uporabite suspention keycap, tone jasno, tipkanje počuti dobro, podobno uporabniško izkušnjo kot mehansko tipkovnico.

5. Visoko Natančnost: večjo trajnost in hitro odzivnost, ki vam daje še večjo prednost pred vašo konkurenco.

Specifikacija

Povezava: USB

Tipke: 104 tipke

Ozadja: mavrica(dihanje),

Sistem podpora: WinXP/7/8/10 Mac10.2 zgoraj

Obvestilo:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.

Paket Vključuje:

1 x Tipkovnica

1 x Miško

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Vrsta Žično
Miško Povezava Žično
Vmesnik USB
Paket Da,
Blagovna Znamka Etmakit
Izdelkov Stanje Park
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela N/A
Uporablja predmet Za Domačo Pisarno
Tipkovnice Povezava Žično
Podpira Človekovih Inženiring Da,

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni