YBFDO Moške Oblikovalci Shapewear Hujšanje Hlače za Fitnes Visoko Pasu Stretch Trebuh Trebuh Nadzor Perilo Pasu Trener

Nov izdelek

€6.57

€9.38

-29 %

Na zalogi

Oznake:

mens shapewear hlačke, trebuh nadzor spodnje perilo za moške, JOCKMAIL, bodysuit moške spodnje perilo, cargo hlače, mens toplo spodnje perilo body, trener pasu, abdomin, mens človek leotard, pletene nositi moške

Če imate kakršna koli vprašanja o velikosti, prosim, pustite me je sporočilo o vašem pasu (cm) teža (kg).

Opomba: 1. Velikost naših izdelkov je Azijski velikosti, ne ZDA / EU velikosti. 2. Meritve za roke omogočajo, 2-3cm napake, ki je normalno.

O kromatične aberacije.Je morda sightly razlika v barvi, ker računalnik, nastavitve zaslona.Spletno nakupovanje ni mogoče povsem izogniti kromatične aberacije, vas prosimo, da skrbno, ki so resne, da barve.Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako sem lahko sled moje parcele?Lahko sledi vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Nespodobno Sliko No
Funkcija Pas Za Podporo
Številka Modela Moške Vroč Znoj Telo Oblikovalec
Spol MOŠKI
Funkcija c dvignite hip
Material Poliester Mešanice
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija d naročila trebuha
Postavka Vrsta Oblikovalci
Funkcija B Body shaper
Blagovna Znamka YBFDO
Spolnost No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni