Ruffles Dolg Rokav Porodniškega Obleke Linije Porodniškega Obleke za Photoshoot Boudoir Perilo Plašč kopalni plašč More Babydoll

Nov izdelek

€88.04

€103.58

-15 %

Na zalogi

Oznake:

40. rojstni dan dekor, 80 rojstni dan, indijski in volkovi slike, rojstni dan black, happy birthday siva, gola dekleta na kitajskem, banner zelena, obleka ženska antilop, seksi vidijo skozi obleko klub bodycon, okvir za modularne slikarstvo

Bomo zavrne vračilo če u ne pomagajo obračuna carinskega.Zato vas prosimo, skrbno preberite politiko POTRDITEV spodaj.Hvala.

O Davčnih

Naše poročne obleke so cene obliki 30USD, da 200USD, Kot Orgon.si politike, carinjenje je kupce dolžnost.Bomo videli u strinjate to, če kupite naše blaga.Hvala.

Preklic Naročila

Zavedamo se, da naročite obleko za posebne priložnosti, je pomembno podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Vendar pa je pomembno poudariti, da naše obleke so narejene, da bi, in ko je postopek ustvarjanja se je začelo materialov, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti.Dobra novica je, da po dajanju vaše naročilo, je še vedno časa, da bi vaš um.Prosimo, obrnite se na naš preklica spodaj za podrobnosti:

Naše Odpovedi Politike

1. Naročila prekličete v roku 24 ur za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo.

2. Naročila prekliče 1-3 dni po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka.

3. Naročila odpovedana po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

4. Ko je naročilo že odpremljeno, ga ni več mogoče preklicati.

Politika Vračanja

Če želite vračilo, se obrnite na nas za vrnitev RMA Št.in naslov v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli obleko.Vrnitev stroški poštnine bo kupec je odgovoren,

Upamo, da ste zadovoljni z našo obleko in storitev.Če je kaj, težave, se najprej obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Priložnosti maturantski ples
Rokav Dolžina(cm) Polno
Poreklo CN(Izvora)
Slike Dejanske Da,
Postavka Vrsta Maturantski Ples Obleke
Izrez Proti-Vrat
Blagovna Znamka LEOSOXS
Vlak Dimnikar Vlak

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni