ENCHEN Lase Clipper Strokovno Brivnik Moški Brado rezalni Stroj, Polnjenje prek kabla USB Brezžični Brivnik Nepremočljiva Lase Trimme

Nov izdelek

€17.82

€29.70

-40 %

Na zalogi

Oznake:

lase clipper popravila, clipper lase strokovno, dame ni, youpin enchen povečanje, za moški brivnik, mačka hair trimmer, 606 ležaj, lase trat mi, BRIVNIK, mi xiaomi

Izdelek parametre:

* Znamka: ENCHEN * Model: MF-4390 * Material: ABS * Barva: Črna * Teža: 200 g * Velikost: 40 x 145mm * Vhod DC: 5V * Čas polnjenja: 2.5-3h * Uporaba čas: 240 minut * Tok: 1000mAh * Baterija: 1500mAh

Seznam Vsebine:

- Lase clipper x1 - Omejitev glavnik x3 - Polnilnik x1 - Priročnik x1 Podarite - Posnetek * 2 - Glavnik, * 1 - Goba * 1

ENCHEN Lase Clipper

Uživajte v zabavno DIY odbitki High power 10W 4 ur baterije Gradient obliko

"Jade Obraz Lase Stilist" Yan Yankuan

Oglejte si, da se lepota življenja Odbitek je čudovita stvar.Ko boste osebno dal krpo na vaša družina,vaši lasje glavnik, lase clipper oddaja poseben pisk in zdrsi preko vaše lase.Družina squints vaš oči in vam omogoča, da skrbno plovila, se za trenutek.Razlog je, da družina je in nasmejan nasmejan v ogledalo.To je tako toplo, se je izkazalo, da se odbitek pri vrednotenju.

T-oblikovane rezalno glavo

Ustvariti kul gradient pričeska PES Hlummingbird je namenjen za obrezovanje olje glavo gradient, las slog, tako da bo trajalo Vse jekla strokovno T-nož, ultra-tanek in goste zobe, ultra-short pitch, R-oblikovan Topim kotom, z 1-3 mm meji glavnik, natančen nadzor dolžina frizuro, ki omogoča Enostavno ustvarite gradient učinek.

Ultra-tanek nož

Hitro upravljanje plešast Rezilo je ultra-tanek, okoli 0,3 mm in debeline je polovica normalne lase clipper.Ekstra široko design rezalne glave pomaga hitro obravnavo, plešasto glavo.

10 W high power Leistungsstarke motornih nicht bekommen stecken v der haar

Hummingbird bietet 10 W strokovno moč, die motornih geschwindigkeit ist 7100 vrt / min Umrl haarschnitt ist glatt und nicht stecken, keine angst von weichen und harten dicke und verschiedene haar arten.

8 mesecev na eno polnjenje

Lase clipper je vgrajeno v 1500mAh veliko zmogljivosti za litijeve baterije.Uporablja se lahko za 3 ure v čas polnjenja in 4 ure v baterije.Uporablja se lahko za 8 mesecev zapored.

Pametno polnjenje Anti-zaščita pred preobremenitvijo stanja napajanja na prvi pogled

Lase clipper podpira USB za polnjenje, zato vam lahko le, da jo naložite s svojega računalnika, Polnjenje zaklad, USB vtičnica ali USB avto polnilec.Polnilni sistem prihaja skupaj Anti-obremenjenost varnosti, in obstaja jasen indikator zasveti za normalno Delovanje, nizko stanje baterije, napolnite stanje in polno stanja napajanja.In podpira plug and play, Odbitek za polovico moči, napajalni kabel se lahko uporablja takoj.

Nizka raven hrupa, Ko hummingbird zavihki svoja krila, to kaže na strokovno kakovost.

Hummingbird je kot ime, hrup od začetka dela je manj kot 50db, in zvok Lase clipper je preprosto nizka in ne grobo, tako kot hummingbird letenje okoli.

Warme herz design kleine podrobnosti

Velikost 10W
Material ABSplastic+nerjavečega jekla
Postavka Vrsta Hair Trimmer
Blago Certifikat Kakovosti ce
Številka Modela HUMMINGBIRD
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni