9pcs/Nastavite Pištolo Gunsmith Čiščenje Komplet Set 3 Medenina, Nerjaveče Jeklo Najlonsko Krtačo in 6 Pick Tactical Puška, Pištola Lovski Pribor

Nov izdelek

€6.89

€11.48

-39 %

Na zalogi

Oznake:

kape bbs, airsoft pištola električni full metal, airgun pgd, pištolo, pištolo orbeez, puška orožje, bipod za, oprijem puška, gunsmith orodje, vrečko gunsmithing

9pcs/Nastavite Pištolo Gunsmith Čiščenje Komplet Set 3 Medenina, Nerjaveče Jeklo Najlonsko Krtačo in 6 Pick Tactical Puška, Pištola Lovski Pribor

3 Ščetke In 6 Izbirčen: Vsak pištolo čiščenje komplet vsebuje 3 ščetke in 6 izbirčen. 3 vrste dvojno končalo ščetke so medenina, jeklo in najlon. 5 pištolo čiščenje izbirčen so iz nerjavečega jekla, materiala in eden je najlon materiala.

Multimaterial Ščetke: Vsestranski čiščenje zmogljivosti, s tako velika in mala koncu za čiščenje vseh vrst težko doseči prostorov.

Dvakrat se je končalo izbirčen je super za strganje umazanije in ostankov iz težko dostopnih mestih.Mehko najlon in medenine ščetke, ki so ključno orodje za čiščenje vseh naprav.Jekla ščetke, ki se lahko uporabljajo v posebnih primerih.

Izbor z Več ostrimi pripomočki: Dvojno končalo izbirčen v različnih oblikah so super za strganje umazanije in ostankov iz težko dostopnih mestih.Iz nerjavečega jekla nasveti so ostri in trdi dovolj, da preprosto odstranite vse caked ogljika.

Najlon pick je idealen za lahka za čiščenje in preprečuje praske na pištolo površino.

Organizator torbica: Dimenzija je 8" x 3.3" x 1".Nosite vrečka z elastičnim zank pomaga organizirati pištolo čiščenje orodja za lepo in urejeno.Kompaktna velikost, enostavna za prenašanje in shranjevanje prostora.

Več Uporab - To čiščenje, ki ni samo uporabite za čiščenje pištole, ampak tudi uporabo za vse prostore, ki potrebujejo ščetke in izbirčen, kot so carburetors, avtomobili, in trdovratne madeže v vašem domu.

3 Ščetke

3 vrste dvojno končalo ščetke so medenina, jeklo in najlon

Dvakrat se je končalo izbirčen

Organizator Nosijo Casese

Blagovna Znamka TACTIFANS
Številka Modela gunsmith
Vrsta Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni