Nov Švicarski Nepremočljiva Oxford Poslovni Nahrbtnik Moški Zunanje Polnjenje USB Funkcijo Za 15,6" Prenosnik Nahrbtnik Potovalna Torba Wmen Mochila

Nov izdelek

€33.96

€66.59

-49 %

Na zalogi

Oznake:

kaka velik nahrbtnik, nahrbtnik oxford, nahrbtnik moški slim, blagovno znamko nahrbtnik podjetja, Nahrbtnik, nahrbtnik xiaomi, iphone odprto okno, nahrbtnik švicarski, nahrbtnik za prenosnik, multi funkcionalne torbe

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Ne moremo jamčiti čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Nudimo garancijo za 60 dni.Okvarjeni predmet se lahko zamenja ali vrne v 15 dneh.Če obstaja kakršen koli problem, ko ste prejeli izdelek, vas prosimo, poskusite, da nas kontaktirate, preden ga odprete, spor v sistem.Hvala!

Povratne informacije:

1、Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2、Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Slog Priložnostne
Notranjost Mobilni Telefon Žep
Spol Unisex
Blagovna Znamka ruishisaber
style3 poslovni nahrbtnik
Dekoracijo NOBEN
Izvajanje Sistema Zračne Blazine Pasu
Zunanjost Trdna Torba
barve Temno siva, siva
Vzorec Tipa Trdna
Glavni Material Najlon
Nahrbtniki Tip Softback
Dež Kritje, No
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Obloge Materiala Poliester
Zmogljivosti 36-55 Liter
style1 Zunanji USB polnjenje nahrbtnik
Postavka Vrsta Nahrbtniki
style2 potovanja nahrbtnik
Številka Modela 0926
Tehnika Reliefi
Poreklo CN(Izvora)
Zapiranje Tip zadrgo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni