Debelo 10 kos Zvezde, Luna med Oblaki Oblike Silikona Sugarcraft Plesni, Fondat Torta Dekoraterstvo Orodja Bakeware

Nov izdelek

€15.57

€19.46

-19 %

Na zalogi

Oznake:

oblak plesni, oblak, oblak silicij, oblak oblike, mama torto dekoracijo, torta v oblaku, 3d oblak plesni, miško torto dekoracijo, zlato torto dekoracijo, ženska torto dekoracijo

♦ Material: 100% Hrane Silikona

♦ Trajne in Upogljivi

♦ Mehka in zelo prilagodljiva

♦ Enostaven in varen za uporabo

♦ Mogoče uporabiti večkrat in enostavno čiščenje

Navodila: 1.Pranje in suho silikonski kalup dobro in rahlo prah z cornflour za lažjo sprostitev. 2.Dal plesni na ravno trdno površino.Pritisnite prilepi enakomerno in trdno na kalup, brez prenapolnjena. 3.Roll out prilepite na kalup z valjar.Zagotovitev vseh področjih, ki so polne in osnova je ravno. 4.Zmanjšanje stran odvečno prilepite od robov z lopatico. 5.Obrnite plesni in sprostitev prilepite nežno na čisto površino.Prosimo, upoštevajte,: Orodja, ki se uporabljajo s hrano izdelki morajo biti ločeno od tistih, ki se uporabljajo z neživili materialov.

Opomba:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Ker je vzrok za sliko, je izdelek dejansko velikost, ni tako velika, kot si mislite .Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.Tako previdni, razumevanje ali pred nakupom.

Torto Orodja Tip Kalupi
Vrsta Torto Orodja
Blagovna Znamka fengying
Spolnost No
Funkcija Okolju Prijazno
Material Silikonski
Nespodobno Sliko No
Certificiranje FDA
Številka Modela G249

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni