Brezplačna dostava 2PCS Legiranega jekla, izdelani UNC 8-32 ročno rezanje navojev rezilniki Navojev Orodja za Stružnico Model Inženir Niti za Kavo

Nov izdelek

€3.78

€4.11

-8 %

Na zalogi

Oznake:

ego stružnica orodja, kovinska nit za kavo, 200a bms, gsm telefon, pomembne telefonske, merilniki metrične navoje, rezanje navojev orodje set m1, kovinski stružnica orodja, die rezanje navojev orodje za trdi, ipod orodje set

Opis izdelka

2pcS visokokakovostnega legiranega jekla izdelani UNC 8-32 ročni navojni rezilniki navojev

Naše pipe Prednosti: Velike tovarne TG kakovosti proizvodnje in novo blagovno Znamko.Material : Zlitine jekla Premazom:bela Spirala tapnite za rezanje navojev vse vrste izpolnjeni als vključno jekla.

Uporaba:

primerna za predelavo železa, jekla, bakra in aluminija, die jekla.

Ta izdelek je odobril ISO9002 mednarodno certificiranje

Standard: American standard

Natančnost: H2 razred

Velikost: UNC 8-32 umre

DIOD:2PCS.

Sorodni Izdelki:

Izdelkov Prikaži

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo, prispevkov, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka .Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12 - mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Številka Modela VD-UNC-DIE
Nit Smer Desno
Material Legiranega Jekla
Uporaba za obdelavo kovine
DIOD 2pcs
Natančnost razred H2
Blagovna Znamka FUDO
Vrsta die
Postavka UNC ročni navojni rezilniki navojev
Specifikacija UNC 8-32
DIY Dobave Kovinarstvo
Število Kosov 2pcs

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni