Joga Ligament, ki se Razteza Pasu Varno Raztezanje Usposabljanje Trak Kap Rehabilitacijo Pas z Zankami za Balet Joga P9

Nov izdelek

€5.14

€7.04

-26 %

Na zalogi

Oznake:

hemiplegia rehabilitacijo, hemiplegia rehabilitacijo oprema, Stretch, velik kurac dildo, pas joga, stopala stretch, ligament stretch, pokončna obroč, hemiplegia, bmw e36 vnos boot

Joga Ligament, ki se Razteza Pasu Varno Raztezanje Usposabljanje Trak Kap Rehabilitacijo Pas z Zankami za Balet Joga P9 Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1.Multi-Zank Raztezanje Pomoči: To je idealno za ljudi z omejeno fleksibilnost ali obseg gibanja.Iz udobno poli laminat in oprtnice, to edinstveno raztezanje pomoč funkcije več pas zank za osebni nadzor vsak odsek.

2.Varno Raztezanje: Stopala Stretch pas zagotavlja dodatno stabilnost med brez pomoči razteza in predstavlja, preprečuje poškodbe, in omogoča postopno in nežen odsekih, ki ščiti vaše mišice in da ste bolj in bolj prilagodljiv vsak dan.

3.Najboljši Raztezanje Trak: Ta srd enostavno, trmast, dobro narejen, lahka, prenosna, zložljiv.Uporablja se lahko tudi kot joga, stretching pasu, ki vam pomaga graditi vitko linijo.Primerni so za nogo velikosti od 25 do 44 let(Asian Velikost), edini je 11x43cm in stretch pas 3.8x120cm

4.Enostaven Za Uporabo: To se lahko oblečejo v tri edinstvene usmeritve, da omogoča različne raztezne pozicije.Izberite eno od treh konfiguracij za cilj ločene skupine mišic.

5.Večnamenski V Vsakdanjem Življenju: V srd fit različnih uresničevanje potreb, obleko za jogo, balet, pilates, vadbo, atletske ekipe, in sproščujoče in prilagodljivost usposabljanje, ki se razteza traku.Pomaga pri zdravljenju plantarna fasciitis, pete ostruge, tele, stegnu, kolku, in v križu, sevov in poškodb.

Paket Vključuje:

1 x Pasu, ki se Razteza

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Poreklo CN(Izvora)
Učinek Kosti Za Nego
Blagovna Znamka Močna-Toyers
Številka Modela Raztezanje Pasu
Material Kompozitni Material

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni