Auto Volan Kritje DIY Usnjeni Volan Avtomobila, Anti-slip Dihanje Mehko Avto-Styling Notranja Oprema

Nov izdelek

€7.30

€10.43

-30 %

Na zalogi

Oznake:

mehko gobo volan pokrov, avto hubcap, primeru kolo, krzno vožnjo kolesa, renault usnjeni volan zajema, oblikovalec vožnjo kolesa pokrov, 40k lobanje, moldura volan, šivanje volan antilop, rio de janeiru

Novo Univerzalno 38 cm DIY Avto Auto Volan Kritje Antilop Super Vlakna, Usnje Lastnosti: -Trajno in dolgo življenjsko dobo. -Narejen je iz visoko kakovostnega usnja, brez razpok in vonj. -Kakovost je zdravo, varstvo okolja. -Dihanje antiskid, udoben občutek. -Enostaven za namestitev.Lahko naredite sami, kar bo trajalo približno 1 uro.Specifikacija: - Vrsta: Volan Pokrov - Umestitev na Vozilu: Spredaj - Material: Visoko kakovosti antilop super vlakna, usnje Barva: Črna, Črno-Rdeče,Pisane - Premer: 38 cm/15.0" - Širina: 10.3 cm/4.0" Opremljanja: Univerzalni paše za večino avtomobilov.Samo za referenco,Pls potrditi izdelek, če se ujema vaš avto pred nakupom.Paketu: 1 x Volan Pokrov, 1 x Iglo 1 x Niti Približno servisno službo zavarovanje:

Če imate kakršna koli vprašanja o kakovosti izdelkov, postavitev in namestitev, se lahko obrnete neposredno na nas na prvič.Imamo strokovno poprodajne storitve ekipe za reševanje težav, za vas, vaše zadovoljstvo je namen naših storitev!

O IZDELKIH:

1 Vsi naši izdelki so v naravi slike, vendar pa je dejansko lahko spremenite barvo prilagoditev,čim bolj skladna z dejansko sliko,vendar pa zaradi osvetlitve,prikaz barvno odstopanje,osebno razumevanje različnih barv,ki nastanejo v fizičnem lahko obstajajo tudi nekatere barvno fotografijo,vrsto problema, ne pripadajo problemom kakovosti,končni barve s po dejanski blago, ki prevlada.

2 Ko ste prejeli paket,odprl paket,morda rahel vonj,ki se je vonj usnja,lahko mesto v senci en dan,in potem bo v redu.

3 Med namestitvijo, line in usnje potegnite gnila, ne pripadajo kakovost izdelkov (vsak človek je moč ni isto, izdelek ima svoje nosijo sile)

O LADIJSKI

1 Ko je vaše naročilo zaključeno,bo ladja, da jo v roku 5 dni,ter zagotoviti številko za sledenje, da boste preko e-pošte ali sporočil.

2 Naš privzeti način dostave je Kitajska Post Air Mail,ki je brezplačna.Če izberete EMS,DHL,UPS,FEDEX,EPACKET ali drugih dostava načine,prav tako lahko zagotovi,vendar boste morali plačati stroške pomorskega prometa.

3 Bomo spremljali vaše parceli,in vas opozori, da prejmemo vaše parcele,če je vaša parcela nimajo evidenco več kot 15 dni,ali se vrne,bomo ponovno dostavo za vas.

POPRODAJNEM SERVIC

1 trudimo se, da naša služba vsakega kupca.

2 imate na voljo 15 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga prejeli,nas prosimo obvestite v roku 15 dni.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 15 dni,se šteje, so bili uporabljeni in ne bomo kupnino ali zamenjavo.Upam, da boste lahko razumeli.

3 Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje,vaš razlog za vrnitev.

4 povrnili vam Bomo vam po prejeta sredstva s prvotno pogoji in embalaži z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.Prav tako lahko odločijo za zamenjavo.

5 Smo zelo veliko upanje, da vas lahko priporočam, da svoje prijatelje o naših izdelkov, smo proizvajalci, če ste trgovci, se lahko obrnete na nas, velike količine naročil, da vam popust

Vrsta Materiala Flannelette
Blagovna Znamka APPDEE
Funkcija
Posebne Funkcije Udobno vožnjo, zaščita volan
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9000
Element Teža 0.2kg
Primerni za vse modele Da,
Postavka Dolžina 104cm
Element Širina 10.3cm
Ime Modela 20180805-2
Postavka Premer 38inch
Postavka Vrsta Krmiljenje Kolesa & Volan Zvezdišča

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni