Pokrovček Za Samsung NP - R518 R519 R520 Prenosni računalnik Nazaj Vrh LCD Zadaj Pokrov/Sprednjo ploščo/podpori za dlani/Dnu Nižje Osnove primeru

Nov izdelek

€27.81

€29.59

-6 %

Na zalogi

Oznake:

prenosnik samsung r519, ploščo, laptop zajema samsung, zaklepanje telefona, r530, mat samsung primeru prenosnik, samsung r519, np r519, R440, notbook samsung, multi telefon

Značilnosti:

Vsi izdelki so na zalogi,s t iny praske,ki se ne uporabljajo,Razred A.

Združljivi modeli za: Samsung NP R518 R519 R520

Opomba:

1. Prosim, primerjajte svoj pokrov / ploščo s fotografijami,saj so morda drugačen izgled, vijak poravnav in pin priključek.

2. Osvetlitev zaslona in drugih dejavnikov, ki lahko povzroči BARVNO SENČENJE,prosimo, celovite slike in besedilo opisi za določitev!

3 ·Imamo več modelov, ki so na voljo izberite.Če potrebujete za nakup večje količine izdelkov, se obrnite na nas, mi vam bo dala boljšo ceno.

Povratne informacije: 1.Cenimo pustite 5 star pozitivne povratne informacije za nas po prejemu vašega predmeta. 2.Če je vaš element, ki ni prispela ali ni, kot je opisano,prosim, da me kontaktirate pred leaveing negativne povratne informacije,se Bomo odgovoriti na vsa e-pošto, kakor hitro, kot je mogoče.Samo dajte nam priložnost za rešitev problema.

Hitrejša dostava storitev je na voljo.

Prosimo, obrnite na nas s to postavko, in količine za podrobnosti.

Zapiranje Tip Ne Zadrgo
Uporablja Modele Drugo
Spol Unisex
Številka Modela NP NP-R518 NP-R519 NP-R520
Material Plastični
Blagovna Znamka NUMBEREIGHT
Vrsta Prenosni Računalnik Namestite Pokrov
Vzorec Tipa Trdna
Paket No
Slog Podjetje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni