TG30 3-Fazni Faznega Zaporedja Rele Izpad fazne Izgubo 220-380VAC Visoke Kakovosti

Nov izdelek

€7.05

€14.39

-51 %

Na zalogi

Oznake:

Faza, fazni premik, omron faznega zaporedja rele, podvozje sekvenčnika brezplačno, 3 faze moč, rele kanalov 220v, sekvenčnika bobni, detektor faznega zaporedja, rele 1 220v, faznega zaporedja rele geya

TG30 3-Fazni Faznega Zaporedja Rele Izpad fazne Izgubo 220-380VAC

Faznega Zaporedja Rele je nova high-tech produkt, ki se uporablja za obsežnih digitalna integrirana vezja in transformerless modelov.Zelo vsestranski (3-fazni 220V~380V ), ultra-majhne velikosti, zelo lep videz.

To zazna obliko in fazo napajanja z IC, da presodi, ali napajalnik je nenormalno.V obratni fazi (anti-faza), tri-fazni napetosti neravnovesje, faza izgubo in kratkega stika, ko induktivna obremenitev, kot so motor je nameščen, ga lahko hitro sodnik in izhodni rele , in njegova funkcija ne vpliva na vezje ali trenutne obremenitve, val tok, neuravnoteženo sedanje in obremenitev značilnosti, doseganje dolgoročne delovanje polno zmogljivost in polno podnebnih za normalno in stabilno delovanje motorja.Uporabiti ga je mogoče za zagotavljanje rele za različne trifazni motorji in druge tri-fazni opreme, kot so hlajenje kompresorja, črpalke, ventilator, kompresor za zrak, dvigalo, brizganje stroj.

Značilnosti :

1. Faza izguba : To pomeni, da vsaka faza nastopi faza izgube, če je zavarovana vezje, ki je v teku ali ustavljanje stanje.V tem primeru rdeča lučka bo prižgal in se prednostno.

2. Faza odprave : To je deluje takoj, ki ščiti L1, L2 in L3 tri faze pred napačno povezavo zaporedje.V tem primeru, rumena lučka bo prižgal.

3. Napetost neravnovesje : medtem Ko napetosti neravnovesje stopnja &; 50%, neravnovesja tri faze napetosti, ki bodo vplivale na varen potek opreme.V tem primeru, da je faza izgubi, rdeča lučka bo prižgal in se prednostno.

4. Zakasnitev : Ko se napaka zgodi, bo monitor zamude 1~3 sekunde, da deluje in sprostitev.

Značilnosti dela:

1. Če povezava L1, L2 in L3 faze so desni, zeleni luči rele razsvetljuje in rele zapre.Če so napačne, rumene luči rele osvetljuje.Za izmenjavo katerih koli dveh od njih, rele bo sprejeti faznega zaporedja in začne delati normalno.

V tem primeru, da pride do rumeno svetlobo osvetljena in rele v nezaprti po zaščiteni oprema deluje normalno, je treba napačno povezavo zunanjega tokokroga.Rele je funkcija proti napačne povezave.

2. Medtem ko je katero koli od teh L1, L2 in L3 faze je faza izgubo, rdeča lučka je osvetljeno z unlighted zeleno luč in sprosti rele.Medtem ko je napetost pridejo nazaj na normalno, da bo dobil nazaj takoj z prižgal zeleno luč in rele.

3. L1, L2 in L3 s povezavo tri faze AC.NE, COM, ki so običajno odprti kontaktne točke in NC, COM, so običajno kontaktno točko.Uporabite vodi za povezavo terminala neposredno.

Specifikacija:

Model: TG30

Nazivna napetost: 220-380VAC

Nazivni tok: 5A

Poraba energije: ≤ 2W

Izolacijska napetost: 40000VCC/m

Montaža metoda: 35mm TH tip tirov ali M2 - vijaki

Package teža: Pribl. 98g/3.4 oz

Package seznam:

1 * Faznega Zaporedja Rele

Zaščito Funkcija Zaprti
Kontaktne Obremenitve Drugo
Blagovna Znamka Hilitand
Napetost Other
Certificiranje NOBEN
Številka Modela 3-Fazni Faznega Zaporedja Rele
Teorija Drugo
Uporaba Drugo
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja AC

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni