1pcs A950GOT A950GOT-SBD A950GOT-SBD-B A951GOT A951GOT-QLBD A951GOT-QTBD-M A951GOT-QTBD-M3 A953GOT A953GOT-DOLOČITI-M3 Sledilna ploščica+film

Nov izdelek

€19.73

Na zalogi

Oznake:

trebušne puloverji, akrapovic nasveti 100, abdominoplasty moški, akropovic nasvet audi, akira peluches pes, akk rush tank mini, apple ure 40 mm, zrak postelja avto suzuki, akra braclet kamna

Več kot enim je dovoljeno.Če ste trgovec na debelo ali želiš ordertems v razsutem stanju ali imate kakršna koli vprašanja, preden jih postavimo v vrstnem redu, ne oklevajte, da nas kontaktirate .

Plačilo

1.- Prosimo, poskrbite, da bo vaš plačilni račun, ki je na voljo, preden se odločite za nakup izdelka.

2.- Vsa plačila je treba potrditi v roku 7 dni po prejemu izdelka.Če ste prepričani, da imajo težave pri plačevanju element, prosimo, obrnite na nas prvič, mi pa vam bomo pomagali, da bi to rešili.

3.- Če imate kakršno koli posebno zahtevo o podrobnostih artiklov, prosim, pustite opomba v vaše naročilo.

Pošiljko

1.Element, ki bo poslano na vaš naslov, naveden v Alipay.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka pravilna, ko vam ponudbo element.

2.Predmeti so ponavadi pošiljajo naši roku 7 dni v času delovnih dni po plačilu prejme.

3.Lahko spremljate stanje vašega izdelka na spletnem mestu, ko so dobavljeni iz

Povratne informacije

1)Če je predmet, ki je v okvari, nas kontaktirajte v roku 3 dni za dostavo.

2)obrnite se na nas, preden se je vrnil na element in se mora vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.

3)Vrnitev ladjar stroškov, je odgovoren kupec.

4) Če ste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic, kar pomeni veliko v prihodnost Orgon.si podjetja ,vašo priznanje je naša motivacija v razvoju našega podjetja je, da vam služi še boljši.

5)Prosimo, da nas kontaktirate, če mislite, da nas pusti Nevtralno/Negativne povratne informacije, ali odprite spora ,bi bilo bolje, da pospraviti svoje nezadovoljstvo in odpraviti težavo, da se vam 100% zadovoljstvo.

Najlepša hvala za vašo podporo in vam želim lep dan !

Garancija 1YEAR
Številka Modela A951GOT A953GOT A950GOT
Material Nerjaveče Jeklo
Postavka Vrsta Stikala
Certificiranje ce
Značilnosti 11
Trenutno 630A
Preklop Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni