Telefon Primerih Za Xiaomi Mi Max 2 Magnetni Obroč Avto Nosilec stojalo 360 Silikonski Shockproof Hrbtni Pokrovček Za Xiao Mi Max 2 odbijača Primeru

Nov izdelek

€2.88

€3.83

-24 %

Na zalogi

Oznake:

360 primeru mi max 2, primer mi a2 2019, mi a1 silicij po meri, a2 kralj, zadeva mi max2, ohišje za xiaomi mi a2 lite z obroč, primer a2 xiaomi, pokrov xiaomi mi a2 astronavt, etui pametni telefon xiaomi, polno kritje mi mix 2s

Telefon Primerih Za Xiaomi Mi Max2 Magnetni Obroč Avto Nosilec Luksuzni Silikon Tpu Shockproof Hrbtni Pokrovček Za Xiao Mi Max 2 Primera Global 1. 100% Wisecoco popolnoma novo izvirno primeru 2. Izdelana iz visoko kakovostnega mehkega silikona materialov in vgrajenega železa, list 3. Kombinacijo risbe in ogljikovih vlaken teksture, je razkošje in modni slog 4. Pretvori, da se magnetni, in je pritrjena na magnetni nosilec za telefon, 5. Popolno zaščito in odpornost proti udarcem, ščiti telefon pred praske in udarce.Ko je nakup količina je 3 ali več , vsak element, ki se odšteje 5% na podlagi cen na drobno.Prosimo, Upoštevajte, Pred Nakupovanje : 1.Izdelek je brezplačna dostava za "China Post Navadne Majhne Paketni Plus" , ki ne more biti skladbo po parceli levo Kitajskem.Če potrebujete popolno sledenje ,prosimo, izberite " China Post Registriranih Air Mail ali Orgon.si Standardna Dostava "ter dodate denar za sledenje. 2.Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok ob prvem času. 3.Prosim, ne odprete spora v 65 dni.Če po 65 dni, ki jih še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili.Spusti / Brezplačna dostava za podporo !!Trgovina big popust za podporo !!Ruski Prijatelji, Prosim, Pustite nas Polno Ime Zaradi ruske Politike, Hvala. :)

1. Wisecoco Originalni izdelek slike so na voljo za stranke

2. Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

1. Prosimo vnesite vaše ime in priimek in popolni naslov, vključno z vaše Stanovanje Št., Ulica, Mesto, Regijo in Državo.

2. Zaradi kota, in luči, pravi predmeta barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.vljudno prosim razumeti, hvala.

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, se obrnite na nas.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas!

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z nami, verjamemo, da bomo lahko rešili problem za vas popolnoma na prijazen način !

Mobilni telefon, ki zajema
Tip
Funkcija
Mobilni telefon vrečke
Material
Drop Shipping & Wholesales Podpora & Ladjo Iz Hitro
Slog
Funkcija Umazanijo-odporne
Združljiv Xiaomi Model Mi Max 2
Vrsta Opremljena Primeru
Na Zalogi V Zalogi Za xiaomi Mi max2 primeru
Design Navaden
Mobilni telefon dodatki
Značilnosti max2 Original Ohišje Coque dodatno opremo Capinhas Capa Etui funda
Blagovna Znamka Wisecoco
Barve
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni