Prah masko s filtrom Hiša Bolečine Band Logotip Bela

Nov izdelek

€6.57

Na zalogi

Oznake:

band masko, shill, prilagodite masko, zlato kožo, kabel masko, žareti v temno niz, ginseng masko, modra spol, TOner, ogljikov obraza

Material: 100% Poliester (Poliester) - Mehka In Zračna.

Prosto Nastavljiv : Z Visoko Elastične Zanke Nastavljiv Uho.Lahko Se Svobodno Nastavite Dolžino To Trakov, Vendar Si Želim.Odraslih Velikost Ustreza Večini Ljudi.

Robusten In Vzdržljiv: Naši Izdelki So Narejeni Iz Poliestra Materiala, Ki Je V Celoti Natisnjena Na Obeh Straneh, Zračen In Udoben Za Nošenje.

Zaščito : Lahko bi Biti Zaščitene Pred Prahom, Meglo, Meglico, Izpušnih, Passi ve Kajenje, Majhnih Delcev Na Zrak, cvetni prah In še Veliko Več.

Uporablja Scenarije: Primerna Za Kolesarjenje, Kampiranje, Tek, Potovanje, Plezanje In Vsakodnevno Uporabo, Ne-Medicinske Maske

Zmogljivosti Izdelka: Zelo Mehka, Dihanje, Vodoodbojen, Stroj, Nastavljiva Elastičnost S Sponko, Lahko Spremenite Dolžino Glede Na Vaše Obris Obraza, Da Se Prepreči Šolanja Znamke Na Vaš Obraz Po Vzletu.Ščiti Usta In Obraz Proti Prah, Mraz, Prah, Cvetni Prah, Alergije, Megla In Haze, Emisije Izpušnih Plinov, Pasivno Kajenje, Itd.

Maska Upogljiv Načrt: Po Vsaki Osebi, ki JE Nosna Tipa, Da se Prilagodijo, Da Masko za Prah In Nos Boljše Prileganje, Povečanje Masko Tesnjenje Učinek, bi se Izognili Dihanje zaradi goste Megle Očala.

Spol MOŠKI
Številka Modela moških, žensk, otrok
Vzorec Tipa Tiskanje
Poreklo Celinska Kitajska
Varnostni standard NOBEN
Razred zaščite NOBEN
Material Poliester

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni