Papir kot film za Apple ipad 10.2" 2020 Mat slikarstvo skica mehko PET zaslon Zaščitna tablete za ipad8 A2270 A2428 A2429

Nov izdelek

€4.18

€8.21

-49 %

Na zalogi

Oznake:

ipad papir screen protector, aipad pro primeru, ohišje za ipad 8, vezi hišni ljubljenčki, android tablet, izjemno 2 knjigi tablet nacionalna izvajalska telesa, Paperlike Screen Protector, ipad pro, ipad, tablični računalnik ipad

Ruski prijatelji, prosimo, bodite pozorni : Prosimo, da izpolnite sprejemnik"s polno ime (vključno z 3 dele vsaj)v vrstnem redu,v nasprotnem primeru pacle ne bo mimo customes svoje države.

Opozorilo prosimo, da : 1.Slika se uporablja le za prikaz podrobnosti izdelka model ustreza naslovu. 2.Barva notranji lupini je naključno,v splošnih pogojih lupine je črno bel ali prozoren ,vam bo najboljša izbira.prosim, ne skrbi!

Čas dostave Opomba : 1.Če vaše potrditve čas se bliža in vi še vedno ne prikaže palce ,prosimo, obrnite na nas.Bomo podaljša čas dostave. 2.Če v 60 dneh, pozneje pa še vedno ne prikaže pacle ,prosimo, obrnite na nas, da bi to rešili.Mi vam bo dala polno nadomestilo ali poslali novega. 3.Nobenega spora prosim : Prosimo, ne veljajo spor v roku 60 dni.verjamem, da je vse, kar je mogoče rešiti s komunikacijo ..Naj"s ohraniti dober poslovni odnos!Hvala vam za vašo podporo in razumevanje ,želim vam srečno nakupovanje !

Številka Modela za iPad 10.2 2020 (ipad 8)
Združljiv Blagovne Znamke Za Apple iPad
Funkcija Mat, Slikarstvo, film,Anti fingerprint
Značilnosti Mat
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Material PET Mehkih film
Uporaba PDA
Količina 1 Paket

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni