2019Winter Toplotne Runo Long Sleeve Kolesarjenje Jersey Prostem Gorsko Kolesarjenje Oblačila Kolo Suknjič Jersey Maillot Ropa Ciclismo

Nov izdelek

€22.75

€32.04

-28 %

Na zalogi

Oznake:

strava zimsko kolesarjenje, pozimi topli termalni kolesarjenje, grlo zimsko kolesarjenje, ciclismo zimsko termalno runo kolesarjenje, ekipe zimske termalne kolesarjenje, arsuxeo zimsko termalno kolesarjenje, ineos zimsko kolesarjenje, toplotne pozimi polar kolesarski, abbiti zimsko kolesarjenje, toplotne pozimi sleeve kolesarjenje

Dobrodošli, da bi preverite velikost tabele bofore ste naročilo prosim, To je Azijski Velikost, Manjša od Evropske Velikosti.V "Kažejo Prsih" in "Predlagaj Masa", je najbolj pomembno.Pls sklic teh dveh predlog, izberite vašo velikost.Izdelek Zaslon Prikaži Podrobnosti

Dostava

1. Smo Dostava po Kitajskem Post Air Mail v večini držav.To je Brezplačna Dostava.potrebujemo približno 1-2 delovnih dni za ravnanje to, preden ga poslal ven. (če se srečamo Kitajski prazniki, dnevi se bo razširila, ki je ustrezno)

2. Če želite prejemati hitro, Pls izberite EMS(5-10 dni) ali DHL(4 do 8 dni) , Vendar boste morali plačati dodatne stroške dostave.ko se naročite, boste videli točno pristojbina.

3. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije.

4. Prosimo, poskrbite, da nam s pravilna, natančna in podrobna Naslov za dostavo (ime, priimek, telefonsko številko in naslov, ki so potrebni)

5. Rusija prijatelji,pls povej ime in priimek ,v skladu z rusko Postoffice Pravila imena prejemnikov.

Vrne

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.

3. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate .tako da bomo potrudili, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!

4. Vsa vprašanja v zvezi z eno od naših predmetov bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Fit Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info
barve Črna+Rdeča
Spol MOŠKI
Sezona Pozimi
Vrsta Tkanine Česano
Šport Tip Gorsko Kolo/Racing Cestno Kolo/Mtb Ciclismo Bicicleta
Ovratnik MANDARIN OVRATNIK
Zadrgo Dolžina Polno Zadrgo
Funkcija Anti-Mucke Anti-Skrči Proti Gubam Dihanje Hitro Suhe Anti-
Material Bombaž
Številka Modela 2019 Zimski Flis Long Sleeve Kolesarjenje Jersey
Blagovna Znamka SVBBZC
Rokav Dolžina(cm) Polno
kraj izvora Kitajska
Postavka Vrsta Jop

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni