XiuNingYan Luksuzni športni Copati Ženske blagovne Znamke Super Mehka Pravega Usnja Ženske Ravno Čevlji Čipke-up Modni Ročno Ženske Priložnostne Oxfords

Nov izdelek

€56.56

Na zalogi

Oznake:

dihanje usnja oxford čevlji, oxford čevelj ženske, čevelj skateboard, oxford ženske, christian dior, ravno ženska, luksuznih blagovnih znamk marca čevlji, christian dior čevlji ženske, luksuzni čevljev ženske blagovne znamke, čevlji gucci za ženske superge moda

wy-plugi

Dragi Kupec, Dobrodošli!Prosimo, Upoštevajte: 1) Prosim, pustite nam podatke o vašem metrov dolžine, ali EUR velikost. 2) Veliki velikosti nad U. S. velikost 9 so narejeni tako, da bi, ob dodatnih 2-4 dni, se Prosimo obrnite na prodajalca pred nakupom. 3) Čevlji so poslani hitro in traja 3-6 dni, da bi dobili bager na spletu, skupni dobavni rok je kratek, prosim, ne skrbite. 4) Barva lahko obstajajo razlike v skladu z različnih računalniških zaslonov.

XiuNingYan Luksuzni športni Copati Ženske blagovne Znamke Super Mehka Pravega Usnja Ženske Ravno Čevlji Čipke-up Modni Ročno Ženske Priložnostne Oxfords

Višina pete:približno 3 cm

Palm Širina:približno 8 cm(VELIKOST 5)

Tip: Ženske Stanovanj

Izbrati pravilno velikost za merjenje vaše telo, kot sledi.Če je predmet, ki kaže,"manjši kot ponavadi" in nogami, je normalno.prosimo, izberite ena velikost večja;če je vaše noge so malo široko ali maščob,prosimo, izberite dve velikosti večji in obratno.

Zakaj večina naših čevlji so malo dražje? 1) Samo visoko kakovostne čevlje prodajajo, najbolj so Pravega Usnja tisti, cena je visoka. 2) Smo uporabite boljše načine pošiljanja , skupaj dostava je kratek čas, možnost parceli manjka, je majhna.

1) Smo načrt brezplačna dostava metod, ki jih na Kitajskem Post Air Mail / HongKong Post Air Mail/E-pošta/PostNL .DHL.UPS.TNT je na voljo ob plačilu dodatne pristojbine.

2) Postavke, ki se ladja v roku 7 dni po navadi, pri čemer se več kot 3 dni, da bi dobili na spletu, čevlji izdelani, da bi stroški dodaten čas. 3) Postavke, ki so lahko označena na nižjo vrednost za enostavno carinjenje. 4) carinjenje je kupec dolžnost, kupec mora imeti za provizije, če kateri koli tarifne ustvarja.Dostava lahko traja dlje časa, med prazniki, tudi traja dlje zaradi neobvladljive razlogov.

Sprejmemo samo Depozitni .Zaradi varnostnih razlogov, smo samo ladjo naročila do dostave naslov, ki ste ga potrdili z Depozitni.

1) kakršne Koli težave artiklov, prosimo, obrnite na nas roku 3 dni od prejema.Celotno ali delno vračilo bo izvedeno ob fotografij poškodovanih predmetov. 2) Če je pošiljanje nazaj popolnoma nove postavke, mi bi z veseljem na polno vračilo denarja, vendar kupec mora plačati vrniti poštnine. 3) Kakorkoli že, prosimo najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težave,, bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni.

Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!Prosim, pustite nas "pet zvezdic", če vam je všeč to nakupovalno izkušnjo, vse vaše pozitivne povratne informacije so zelo cenjeni.Če niste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo rešiti težavo.Prosim, ne pustite vse nevtralne ali negativne povratne informacije pred komunikacijo z nami.Najlepša hvala za vaš obisk!

Kliknite, če si želite ogledati več prodaje izdelkov:

Zgornji Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Zgornji Material Pravega Usnja
Tip 2 ženska, čevlji
Vrsta Brezplačna Dostava
Tip 3 ženske Vzročno čevlji
Obloge-Pravega Usnja Tip Iz svinjskega
Ime Oddelka Za odrasle
Toe Obliko Krog Toe
Spol Ženske Ženske Ženske pošteno spola
Tip Stanovanja Oxfords
Postavka Vrsta Stanovanja
Priložnosti Priložnostne
Tip 6 Visoka Kakovost
Modni Element Plitvo
Sezona Pomlad/Jesen
Blagovna Znamka XiuNingYan
ženske čevlje jesenski čevlji ženska 2019 velike velikosti
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Podplat Materiala TPR
Usnje Style Ženske Stanovanj Čevlji
Tip 5 sapatos femininos de salto
Zapiranje Tip Čipke-Up
ravno čevlji ženske ženske stanovanj oxfords brogues
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela 908g07248/2040
Višina Pete Približno 3 cm
Vložek Materiala Ovčje kože
Obloge Materiala Pravega Usnja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni