Varno bomba, policija blinker. Postavka Št 204

Nov izdelek

€5.30

Na zalogi

Oznake:

positron, zasnova vasi, design tank, awm, design varno, zasnova motorja, cadfi, lego mini set, legolin, BAZUKA

Kaj je elektronika na papirju?

Lepenka znanja

Na podlagi gosto lepljena lepenka.Na sprednji strani je barvita ploskve, in na hrbtni strani je elektronska vezja skupščine.

Elektronske komponente

Set vključuje različne komponente.Ti so upori, tranzistor, kondenzatorji, različnih senzorjev, baker Viskija in tako naprej.

Uporabniški Priročnik

Najbolj pomemben del sklopa.Kaj je elektrika?Kako kondenzator delo?To in še več je opisano v knjigi.Prav tako priporočamo, prenos pinlab app za Android.

Opis

Bomba je popolnoma varna naprava, ki je videti kot bomba.Rdeča utripajoča LED signalizira prisotnost električnega napajanja.Ko odstranite žice, pisk, je slišal.Načelo delovanja tranzistorja, piskač in utripajoče LED je študiral.Policija blinker-utripa rdeče in modre Led diode na strehi policijski avto.Tranzistor, kondenzator, led so proučevali.Delo v klasični shemi multivibrator (generator pravokotnih pulzov), se šteje.Vezje, ki deluje brez povezave.

Komplet v seriji "elektronika" na papirju" bo pomagalo mladi raziskovalec za učenje o tem, kaj je električni tok.Bo predstavil z elektronskimi komponentami, kot so upor, tranzistor, led in drugi.Ni namenjen za otroke, mlajše od 3 let!Vsebuje majhne dele!Poskusi mora biti izvedeno pod nadzorom odraslih.Shranite odprto okno, določene reach za otroke in hišne ljubljenčke.Paket kaže fantastično sliki.Shranjujte v suhem prostoru.Izgled komponent se lahko razlikuje od slike na paket

Vrsta BLOKI
Blagovna Znamka PinLab
Poreklo RU(Izvora)
Številka Modela Dve sto štiri
Spol Unisex
Starostni Razpon > 8 let

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni