Gothic Čarobno Narcissa Palico Tulec, Tulec Nastavite Larp Wicca Čarovnica Čarovnik Cosplay Visi Pasu Usnje Imetnik Kostum Opremo Prop

Nov izdelek

€12.32

€17.60

-30 %

Na zalogi

Oznake:

kavboj tulec, rjava, gothic wiccan, larp, wicca čarovništva, krpo čarovnica, krpo goth, pas, wiccan set, kraljica žezlo, oklep larp

Gothic Čarobno Narcissa Palico Tulec, Tulec Nastavite Larp Wicca Čarovnica Čarovnik Cosplay Visi Pasu Usnje Imetnik Kostum Opremo Prop

Velikost:

V torbici lahko prilagodi na katero koli pasu do 5.7 cm (2.24 palca) širina.Palico > dolžina:približno 34 cm (za 13,4 palca).

Funkcija:

-Palica in kubura se plača posebej. -Palica tulec, ki je obešen v pasu z dvema trakovi. -V torbici lahko prilagodi na katero koli pasu do 5.7 cm (2.24 palca) širina. -Primerni za cosplay,LARP,noč čarovnic,pust,faza itd.

Fotografije Kažejo:

-Pošiljka:

-Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. -Prosimo, da izpolnite v pravi naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

-Nakupovalni Vodnik:

-Povratne informacije:

1.Če ste zadovoljni z vaše naročilo, prosim, pustite nas vseh 5 zvezd, vključno Element, kot je Opisano.Komunikacija in Dostava Hitrost. 2.če menite, da lahko delamo bolje,kontaktiraj našo Customer Service prvi.Mi vam bo dala zadovoljivo odgovoriti.

-Vračilo in donosnost.

1.Če obstaja kakršen koli problem z da,prosimo, da stik z našo službo za prvi.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala. 2.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje,drugače bomo zavrne vračilo. 3.Kupec je odgovoren za vse stroške prišlo v proces, ki se vračajo.

Material PVC
Postavka Vrsta Wands
Spol Unisex
Znaki čarovnica
Poreklo CN(Izvora)
Posebno Uporabo Kostumi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni