ABS Kopalnica Prenosni Bide Škropilnica je Zapovedano Wc, Bide, Tuš Glavo Škropilnica za Osebno Higieno w/ Cev iz Nerjavečega Jekla

Nov izdelek

€5.02

€9.85

-49 %

Na zalogi

Oznake:

kmečka bide, tuš, bide škropilnica, vodja tuš, wc, tuš, prenosni toaletni papir, cev za wc, nakit iz nerjavečega jekla, bide, vrtina fotoaparat, toaletni pribor

Opis:

To je najnovejše in nadgradili ročni bide škropilnica komplet za wc, dual spray modelov, da boste uživali v osebno higieno, in boste lahko za nadzor tlaka vode za spray prilagoditev-sposobnost.

Specifikacija:

Material: ABS

Zaključek: Electroplate

Vrsto Namestitve: Wall Mount

Delovna Temperatura: ≤90

Nazivni Tlak: Za 0,8 Mpa

Vijak Velikost: G1/2

Uporablja Vodni Tlak: 0.05-1.0 Mpa

Značilnosti:

1. Odlična rešitev za osebno higieno.Bide škropilnica zagotavlja enostaven in učinkovit način, da dobite sveže w/ nežno sperite ali jet spray.Dvojno spray nastavitev-jet in mehko za izbiro, lahko pomaga izboljšati osebno higieno, zagotavlja blagodejno, čiščenje, sanitarni pranje s pritiskom na gumb.

2. Več funkcijo.Uporabo kot školjko sedeža, čistilo, bide škropilnica, čeprav se lahko uporabljajo za kadi, tuš, korito ali pipa za pranje ali celo cev za vodo, da vaš pes tuš.

3. V ročni wc škropilnica je izdelana iz težkih ABS polimeri, ki je puščanje brezplačno in se upreti, da visok pritisk in se izognili peskanje.

4. Enostavna namestitev.Frustracije brezplačno, da dokončate namestitev v nekaj minutah, ne vodovodarji potrebna in ni težko orodja, ki so potrebni, le DIY orodja so dovolj.

5. Spomladi design c samodejno navije, ko ni v uporabi.Razširljiv vode cev izogniti, pade na tla varčevanje prostora,varčevanje z vodo preveč.

6. Univerzalna cev.Standard 1/2" voda vmesnik (Vijak Premera 2 cm), ki je primeren za skupne tuš, pipa in wc vmesnik.

Paket Je Vključeno:

1 x Bide Škropilnica

1 x Cev iz Nerjavečega Jekla

Tapnite luknja Eno Luknjo
Vijak Velikost G1/2
Nominalni tlak Za 0,8 Mpa
Številka Modela Bide Škropilnica z inox Cev
Vrsto Namestitve Stenske
Zaključek Electroplate
Material ABS
Pipa Tapkanjem Eno Luknjo
Poreklo CN(Izvora)
Spary Tip Horizontalno
delovna temperatura =90
Uporablja tlak vode 0.05-1.0 Mpa
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni