IKenmu Dildo Ljubezen Pralni Masturbacija Seks Izdelek VAC-U-LOCK Seks Napravi Attachements Za Ženske in Moške Odrasle Sex Shop

Nov izdelek

€41.09

Na zalogi

Oznake:

fredorch stroj, toy usb, seks igrače, jebi machin, vibrat, dildo vac u zaklepanje, dildo seks machin, igrače vac človek, dildo realist, trgovina vac

Nekaj besed za vse stranke!

Mi ne delamo slabše izdelke!

Mi jih žal ne moremo dati najnižjo ceno, vendar ne moremo zagotoviti kakovost.Zato, prosim ne primerjajte naše proizvode z nizko ceno izdelkov, ki jih vidite.Hvala!iKenmu Dildo Ljubezen Pralni Masturbacija Seks Izdelek VAC-U-LOCK Seks Napravi Attachements Za Ženske in Moške Odrasle Sex Shop Opis Izdelka Uporabe: 1.Nanesite olje za mazanje pred uporabo. 2.Pri uporabi izdelka, za varnost in higieno, zato je priporočljivo, da nosite kondom, da izkušnje. 3.Po uporabi, prosimo, uporabite vodo in antibakterijsko milo za čiščenje penis, pravilno hranjenje. 4.Da se podaljša življenjska doba izdelkov prosimo, shranite na hladnem, suhem, skritem mestu. 5.Vibrator je samo prilogo,zato prosim, kupi z spolu kavo,boste dobili bolj zabavno.Velikost: Skupna Dolžina: 27 cm ,Insertable Dolžina: 22 cm ,Premer: 5.7 cm;Teža:1020g.

Opomba: Vse priloge so brez vibracij funkcijo,in vam predlagamo, da uporabite z spolu pralni ali sesalno pokal.

O Slik in prikaz elementov

Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke varno.Izdelek, ki bo opremljen z air bag / rumena plastika mehurček vrečko, da se ne poškoduje med transportom.

O Garanciji

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali je v okvari.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varen, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko je najprej odprl, zaradi izdelek je bil v zaprti embalaži za več mesecev.Da, Prosimo, da suho in čisto naravno, vonj bo izginil takoj.)

O Ladijski

Bomo ladja naročila v roku 7 delovnih dni.Čas dostave je odvisen različnih državah in bo vplivala čas, počitnice in tako naprej.Če bi se ne recevie pri prijavi na čas, prosimo, obrnite na nas.

Kaj pa, če naletite na izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če še ne uporabljate, se prosimo obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora, ki bo, verjamemo, da je komunikacija je veliko bolje, kot vse spora.

O Delovnem Času

Zaradi časovno razliko, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bomo odgovorili v roku enega delovnega dne.Prosimo, bodite potrpežljivi.

O Odgovori

Menimo, da stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z več sreče in manj skrbi.Vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star odgovore.

( Opomba: Če je cilj oddaljen država ali regija, shipping stroški so veliko več kot običajno, tako kupci bodo morali plačati dodatne stroške dostave.)

barve Meso
Sex stroj dildo za seks maschine
Postavka seks igrače
Sex Machine za Ženske Sex Shop
Hitro Zraka Priključek Vac-U-Lock Adapter
Teža 1020g
Pakiranje Nevtralno Pakiranje
vac u zaklepanje Vac-U-Lock Priključek
Postavka Vrsta Dildos
fuckmachine pištolo dildo sex stroj
Vac-u-Lock VAC-U-LOCK Dildo
Nespodobno Sliko No
Velikost As Pictures
Spolnost No
Uporabnik Unisex nad 18
Ime izdelka Dildo Za Seks Stroj
Seks pralni dildo Silikonski Vibrator
Blagovna Znamka iKenmu
Material Silikonski
Seks Pralni Prilogo Realističen Dildo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni