3PCS Zraka Fryer Pribor Zraka Fryer Rack Sklop 3 Večnamenski 7 Inch Dvojno Plast Stojalo Kovinsko Držalo za Orodja Kuhinja S TB

Nov izdelek

€12.92

€20.51

-37 %

Na zalogi

Oznake:

airfryer xxl, darilo zlato, airfryer dodatki električni, posoda polnila, zlato hamsa ogrlica, zrak fryer, komplet kuhinja, airfryer, kuhinja orodje, escurreplatos cocina

Zrak Fryer Pribor Zraka Fryer Rack Sklop 3 Večnamenski 7 Inch Dvojno Plast Stojalo Kovinsko Držalo za Orodja Kuhinja S TB

Opomba 1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Naše zračno fryer pribor stojalo je izdelano iz hrane razred 304 nerjaveče jeklo, trpežna in odporna proti vročini, pečica varno.

2. Dvojna plast stojalo za bolj vsestranski zraka fryer recepti.Povečali ogrevanje površine hrane, uporabo yakitori za shish kabob na vrhu plast in drugih živil na sporedu plast.

3. Ne držijo in Ne rje visoko kakovostnega nerjavečega jekla, enostavno čiščenje, Vsak zraka fryer pribor je pomivalni stroj varno za hitro in brez težav čiščenje, samo preprost zdrsne v pomivalnem stroju in dobili proste roke.

4. Stojalo rob je polirano do gladko površino brez grobo mestu, Zaščitite svoje roke roundly, medtem ko pranje ali gospodarstvo.

5. Gosto vzporedna linija preprečuje hrane padla skozi.

Specifikacija:

Sedem-palčni grill velikost: 17.2*7.2 cm

Štiri peko zatiči: 17.5 cm

Sedem-palčni visok paro rack: 17.5*5 cm

Toast rack: 15.5*8,5 cm

Material: Nerjaveče jeklo

Obvestilo:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike barvo.

2.Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1 x Sedem-palčni žar

1 x Sedem-palčni visok paro rack

1 x Toast rack

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Blagovna Znamka Aihogard
Funkcija Na zalogi
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CIQ
Številka Modela Sedem-palčni žar
Material Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni