Wall Art Slike Doma Dekor Sodobne HD Natisne 5 Plošči Povzetek Wall Art Rdeča Črna Siva Slikarsko Platno Plakat

Nov izdelek

€12.34

€18.98

-34 %

Na zalogi

Oznake:

povzetek siva barvanje, abstraktno slikarstvo številke rdeča, 5 slika platna slike, črni in rdeči plakat, dramatično moderno slikarstvo, red dead redemption 2figure, plakat steno, stenski plošči, 5 plošči slika, črno bel abstraktnega slikarstva

Spomnil Kupcev: če želite, da bi dobili več izdelkov, popuste,prosimo, da sledite naši trgovini in dobili boste dodaten 5% popust.

1.Izdelek je narejen na KITAJSKEM .

2.Vse naše slike v HD verzijo.Plakat je natisnjena na Platno, kar je ene vrste najboljši material za plakat.

3.Material je debel,storng,nepremočljiva,plakat ima žive barve in ne zbledi.To je idealno za dom dekor,otroci spalnica dekoracijo,dnevna soba dekoracijo,darilo.

4.Plakat, ki bo prišel z belo obrobo(približno 3-5 cm) .

5.Negativne povratne informacije, ne reši ničesar.Če imate težave, o naših transakcij, se najprej obrnite na nas.Vedno smo pripravljeni delati stvari.

Opomba: To je plakat le,lesen okvir, ki niso vključeni .

Izdelkov Prikaži

PackingDetail:

To je brez okvirja platno zapakirano v epruveti ,ne zunaj okvirja andno znotraj okvirja.vsaka stran bomo dodali dodatne 3--5 cm foryou okvir.Pakiranje, kot sledi:

Vse paket, ki bodo dobavljeni s Številko za sledenje v 1~3 delovnih dni , Orgon.si Standardne Dostave,ePacket in China Post Air Mail naše privzeta storitev.

Opomba:

1.Bomo ladja na naslov, ki ste ga pustili na Alibaba, ko ste jih naročili, prosimo, potrdite svoj naslov za dostavo na Alibaba je pravilen, če boste plačali.Če želite spremeniti vaš naslov za dostavo, vas prosimo, mora pustite nam sporočilo s plačilom.

2.Pričakovani dostavo z dne bo prizadela carine, vreme ipd., včasih to lahko traja malo dlje, da prejeli paket,kontaktirajte z nami, če želite razširiti vaše naročilo zaščito čas. 1.Podpiramo naslednje načine plačila.Vsa plačila na Orgon.si obdeluje Alipay. 2.Včasih, Orgon.si potrebujejo nekaj ur, da preverite, ali vaše plačilo, prosimo, bodite potrpežljivi.To traja približno 10-35 delovnih dni, da dosežejo večino držav.Ponudili vam bomo v sledljiva številko za sledenje po tem, ko smo poslali paket.

Je Pametno Napravo No
Frame mode Brez okvirja
Original Da,
Okvir No
Medij Vodoodporno Črnilo
Vrsta Platno, Saj
Številka Modela Povzetek Wall Art Rdeča Črna Siva
Tehnika Spray Slikarstvo
Slog Sodobno
Predmeti povzetek
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Podporne Baze Platno
Obrazec Skupaj
Poreklo CN(Izvora)
Material Platno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni