4.7 Palcev Mini Mehko Nova Lepa Mavrica Konj Dreamlike Samorog Privoščite Kavico Ali Koktejl Dišeče Počasi Narašča Stisnite Igrače Zbiranje

Nov izdelek

€8.22

€10.28

-20 %

Na zalogi

Oznake:

mačka mochi, fetiš ponija, Antistress igrača, kawaii mavrica, privoščite kavico ali koktejl igrača samorog, jumbo privoščite kavico ali koktejl samorog, malo gag, squishi samorog, kosti gag, fidget igrača

Dišeče in srčkan samorog obliko 4.7 palcev PU privoščite kavico ali koktejl iztisnite peno igrača

Kaj je privoščite kavico ali koktejl Igrača?

A privoščite kavico ali koktejl igrača je kovati igrača,ki se stisnemo v roke in manipulira s prsti, povrh vsega za lajšanje stresa in napetost mišic ali za vadbo mišic roke.

Veliko privoščite kavico ali koktejl igrače ne sferične.Nekateri so oblikovani v zabavno, oblike in pad - ali prenos, potiskane z logotipi podjetij.So predstavljeni do zaposlenih in strank, podjetij, kot promocijska darila.Privoščite kavico ali koktejl igrače so tretja najbolj priljubljena promocijsko darilo v Združenem Kraljestvu.Ker veliko ne-sferične oblike, ki so zdaj na voljo, privoščite kavico ali koktejl igrače so generically znan kot relievers stres.

V privoščite kavico ali koktejl igrača je mehka pena igrača, ki prihajajo v vsako obliko in barvo zasnov.Privoščite kavico ali koktejl igrače so lahko velika ali majhna in dobro dišalo.Ni važno, koliko ste mljackati njih,vedno se poberemo.Privoščite kavico ali koktejl igrače so najbolj vročih novih fidget igrača.V privoščite kavico ali koktejl navdušeni začel v Aziji in jih po celem svetu.

Kaj privoščite kavico ali koktejl igrača ali imamo?

Smo cenovno squishies za začetnike in redkih squishies za namenske zbiralci.Smo privoščite kavico ali koktejl tovarno za mehko in počasi narašča, luštna squishies!Nosimo veliko različnih squishes: jumbo squishies, sadje squishies, kruh squishies, voda squishies, mochi squishies, dišeče squishies, poceni squishies, Japonski squishies, in še več!

Značilnost samorog obliko privoščite kavico ali koktejl penasta stres žogo

Ime postavke samorog obliko privoščite kavico ali koktejl penasta igrača Materiala PU(Poli Poliuretanskih) Videz samorog Velikost 120 mm(dolžina)*55mm(širina)*100 mm(higth) Bele Barve

Počasi narašča privoščite kavico ali koktejl ali

Hitro naraščanje privoščite kavico ali koktejl Počasi narašča privoščite kavico ali koktejl Teža 49 g

PAKETI

Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da se zagotovi varna pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

DOSTAVA

Pozornost, Prosim!smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.PROSIMO, BODITE POTRPEŽLJIVI!Smo ponavadi ponujajo standardne mednarodne letalom.Lahko bi približno 10 do 25 delovnih dni za dostavo.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo, prosim, obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami.

Prevoznik Ime

Oceno Časa, ki je v Tranzitu

Sledenje Storitve

DHL

Približno 3-5 dni

www.dhl.com

UPS

Približno 3-5 dni

www.ups.com

EMS

Približno 5-7 dni

www.ems.com

Kitajska Post Zraka

Približno 15-25 dni

www.intmail.183.com

HKPOST

Približno 15-20 dni

www.hongkongpost.com

Če potrebujete kakršne koli ugodne cene, hitro dostavo, dobrodošli, da nas kontaktirate.

OPOMBA: Kupec bo odgovoren za davke ,carine in druge dajatve, med dostava !Vsi predmeti morajo biti dobavljeni Orgon.si preveriti naslov.

POGOJI PRODAJE

Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, lahko ga vrne v prvotno stanje v roku enega tedna po prejemu.poslali vam bomo celotno vračilo skupaj z ladijskega stroškov takoj, ko bomo prejeli element.Vendar je kupec moral plačati za povratni prevoz.

Pogosta VPRAŠANJA

Vprašanja

Odgovori

Ali vam je združevati naročila?

Da, lahko združevati naročila tako, da boste le morali plačati enkratno.Prosimo, kontaktirajte nas, preden boste plačali, če boste potrebovali, da storitev.

Ponujate padec ladijskega prometa?

Da, delamo.Mi bomo poslali vaše stranke, naslov za dostavo, ko kraj, da

Ali se strinjate prilagojene izdelke?

Da, delamo.Potrebujejo samo slike in vzorci.

Ali ladja mednarodno?

Da, mi ladje po vsem svetu

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala! :) Če ste arenot zadovoljni z izdelkom in storitvijo,prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negotive in in neutralfeedback.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala! :)

O NAS

Naša Tovarna se nahaja v Yiwu, Zhejiang, znano kot "Blago Raj za Nakupovalce".

Trenutno Drži poslovno filozofijo "stranka najprej oblikovati naprej" in načelo "kupec na prvem mestu", zagotavljamo kakovostne storitve.

Dimenzije 4.7 palcev
Starostni Razpon > 6 let
Poreklo CN(Izvora)
Material PU
Tema Fantasy & Sci-Fi
Številka Modela samorog
Sci-Fi Pošasti
Opozorilo Prosim, ne ga v usta!
Spol Unisex
Mfg Serijske Številke IGRAČA
Baterija Ni baterija

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni