3500W Visokega Tlaka, Avto, Pralni stroj, 220V Pene Generator Vodo Pištolo Prenosni Tornado Suho Čiščenje Intelligent Auto Material

Nov izdelek

€99.78

€136.69

-27 %

Na zalogi

Oznake:

voda zračno puško, lavor wash, pena generator za visokotlačne pralne, pištolo orbeez, visoko pressur pranje, tornado, avto učinek, avtopralnica tlak pranje, yongheng, 220v motor generator

Prednosti izdelka

1.HELLOLEIBOO L4 sprejme self-sprožilni dvojno rabo vode absorpcije način, ki je primeren za prejemanje vode. 2. Naprava je izdelana iz pločevine, odporne na obrabo in tlačno. 3. Sprejme inteligentni nadzor temperature ukrepov za učinkovito nastavitev temperature, varna in varčna. 4.HELLOLEIBOO L4 je IPX5 nepremočljiva. 5. Stroj uporablja preklopite pištolo, da se samodejno zažene in ustavi. 6. Na napravi lahko spremenite različnih vodnih vrst, in lahko spremenite primerna voda vrste, glede na potrebe. 7. HELLOLEIBOO L4 pralni stroj lahko ne samo pranje avtomobilov, ampak tudi pranje tla, stene, steklo, voda, rože, itd. 8. Poraba energije je le 0,7 KWh. 9. Vodni izkoristek stopnja je za 0,6 t. 10. Moč je 90% izdelkov učinkovitosti + 75% motornih učinkovitost.

Značilnosti izdelka

1.Maksimalna moč: 3500W 2.Največji tok: 10A 3.Tlak:70Bar 4.Vrh tlak: 120Bar 5.Razpon: 8-10M 6.Maksimalni pretok:12L/min 7.6.Maksimalne dovodne temperature vode: 40℃ 8.Nepremočljiva rating: IPX5 9.Ali da bi merilnik tlaka: Da 10.Področje uporabe: gospodinjstva, pranje avtomobila 11.Uporablja: pranje avtomobilov, pranje tal, pranje na dvorišču.

Visoka moč motorja

1.V primerjavi s prejšnjo različico, volumski izkoristek L4 je tako visoka, kot 87%, črpalka učinkovitost je tako visoka, kot 92%, motor učinkovitost je tako visoka kot 90%, in je tako lahko zdrži preizkus časa do 8H pod visoko napetostjo okolje. 2.POZDRAVLJENI LEIBOO L4 sprejme asinhroni inteligentni indukcijski motor, čistega bakra materiala.Motor sprejme izolirana žica odpornost da preprečite kratek stik,inteligentni indukcije, motor pregreje zaščito, varnejši.

Visual merilnik tlaka

Nadgrajena različica HELLOLEIBOO L4 je opremljen z merilnikom tlaka.Pritisk je mogoče videti na vsakem času, da se prepreči črpalka iz blokirani in planil zaradi prevelikega pritiska.

Smart izpušni ventil

Voda se lahko poravnajo hitro v 3 sekundah.

HELLOLEIBOO inovativnih fine craftmanship črpalka glavo

Inovativne natančnost črpalka glavo design ne samo pozoren na izbor materialov, ampak se odraža tudi v znanstveni koncept.

Super kondenzator + vgrajen uhajanje varstvo

1.Opuščanje staromodna tradicionalnih uhajanje varstvo vtič, HELLOLEIBOO uporablja vgrajeni uhajanje zaščita napajanje rešitev, ki je opremljen z advanced super začetek electrofusion.Bo celotno pralni varnejši. 2. Kondenzatorji lahko dosegli power-off zaščito, ponudbo slovo skrite nevarnosti, in imajo daljšo življenjsko dobo.

Prvotni načrt patent novih visoko-tlačno vodo pištolo

1. Patenta številka: 2019302746706 Patenta številka: 2019302742940 Patenta številka: 2019302742974 2. Vsaka kombinacija kratek pištolo/dolgo puško in pene, lonec,pretok vode se lahko prilagodi postopoma od majhnih do velikih z vrtenjem šoba. 3. Tri spray vrste: NO1.Visokotlačni v polnem curku dekontaminacijo, je močnejše NO2.Fan jet dekontaminacijo hitreje NO3.Pena jet za izboljšanje čiščenje

Absorbcija vode načinu

Self-absorption design, lahko voda se dobavi prek vedra, vgrajen v dovodu vode filtrirna naprava, zmanjšanje vodni vir nečistoče iz vira.

Novo visoko-tlačni eksplozijam cev

1. Očesa eksplozijam plast, visoka gostota vlaken 2.anti-alge materiala, varen, nestrupen

Velikost Izdelka

Certified izdelek

Je opravil veliko mednarodnih certifikatov, kot sta EPA, ogljikovih hidratov, GS, CE, CSA, CQC, in ima potrdilo o usposobljenosti za Evropski in Ameriški trg dostop.

Multifunkcijski pralni stroj

1.Avtopralnica in pranje airconditioner 2.Lestvica doma dvorišču 3.Pranje kmetijskih proizvodov 4.Pranje kmetije

Paket izdelkov

Lahko izberete vaše najljubše paket

Besede do kupcev

Pozdravljeni, kupci iz vsega sveta.Vpliva globalnega novo krono epidemija pljučnice, je cena mednarodni veliki paket tovorni je močno narasle.Za zmanjšanje tovornega breme vsak kupec, smo dosegli sodelovanja s številnimi logistike in transportnih podjetij, ki vam poceni in hitro, učinkovito logistične rešitve.Če boste morali zmanjšati logistične stroške, prosimo, obrnite na našo spletno storitev za stranke ločeno, in bomo opravljanja storitev ob katerem koli času.Hvala!

Absorbcija vode načinu Self-sprožilni dvonamenskega
Ime Modela L4
Postavka Dolžina 37cm
Področje Uporabe Gospodinjstva, pranje avtomobila
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Uporablja Pranje avtomobilov, pranje tal, pranje na dvorišču
Ime izdelka Gospodinjski Avto Pranje
Postavka Višina 22cm
Element Teža 9kg
Po Meri Predelavo Da,
Vključuje Pripomočke, Da,
Izmerjeni tlak 70bar
Največji Tok 10A
Vode dolžina cevi 10-15m
Vrh tlak 120bar
Blagovna Znamka HELLOLEIBOO
Maksimalni pretok 12L/min
Nepremočljiva rating IPX5
Material Pralni pločevine
Obseg 8-10M
Nazivna moč 700 W
Postavka Vrsta Za Pranje Avtomobila
Element Širina 20cm
Maksimalna Moč 3500W
Maksimalne dovodne temperature vode 40°C
Vrsta Motorja Indukcijski Motor
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni