10 mm kalibra Cinkove Zlitine nameščena ležaji KP000 UCP000 P000 blazino blok ležaja ohišje

Nov izdelek

€22.43

Na zalogi

Oznake:

25 mm ležaj linearni, 30 mm os, ležaj potisk, ucf205, ucf207, mr105zz, medved blok, linearnih ležajev lm12luu, bear house, medved

Mikro cink, aluminij zlitine ležaji

Novi Model: KP000 Zaslonke: 10 mm Teža: 0. 65 KG

Ležaj sedež material: cink legiranega Ležajnega material: Ležajnega Jekla

Cink, aluminij legiranega ležajnega berljivo in montaža metoda

1 ležaj notranji obroč z vrha vijaki lahko neposredno, da vplivajo notranji obroč je omejeno na gredi , namestitev pa je zelo priročno .

2 ležaja self-uskladitev zmogljivosti , okvir, ki je lahko nameščena v rednem natančnost , močno prilagodljivost , pogosto uporablja .

Cinkove zlitine ležaja je nov tip ležaja zlitine.Z visoko trdnost, nizka gostota, lahka teža, nizek koeficient trenja, ker bolje lubricity, visoko stroškovno učinkovitost, široko uporabo.Zato, ker nosijo s poravnava funkcijo, tako da ležaja notranji obroč ležaja in vplivajo zunanji dirki nove del ima določeno kota, ne vzporedno, to je normalen pojav, ki se lahko uporablja za prilagajanje, da se spomnite novice kupci!

Vplivajo na spletu lahko kupite so samem se lahko naročite (da podpirajo veliko število debelo), če obstajajo posebne zahteve ali višje kakovosti, se prosimo obrnite na službo!Za podjetja, ki zagotavljajo strokovno podporo ležaja, dobrodošli, posvetovanja, razprave!

Več cinkove zlitine nosijo specifikacije

Več ležaja ,prosim, da me kontaktirate

Kot strokovni kroglični ležaj izdelkov dobavitelj z več let izkušenj,lahko nudimo veliko različnih vrst dobre kakovosti kroglični ležaji.Odprti smo za vse iskreno kupci, za več informacij dobrodošli, da bo preiskava, hvala, ker ste si vzeli čas, da preberete naše informacije!

Blagovna Znamka NBZH
Premazi Drugo
Številka Modela KP000 UCP000 K000 P000
Struktura Drugo
Hrapavost Površine Ra 0.8
Vrtilni Moment Zmogljivost 99
Material JEKLA

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni