Lakasto Usnje Gothic Črni Škornji Ženske Pete Seksi Verige Močen Pete Platforma Čevlji Ženski Punk Stil Gleženj Škornji Zadrgo YMA957

Nov izdelek

€16.15

€17.18

-5 %

Na zalogi

Oznake:

copati nogavice ženske, goth čevelj, demonia škornji moški, visoke pete platformo čevelj, boot goth, čevlji cev ženski, akira tabletke, gleženj platformo škornji ženske, bela demonia čevlji, krpo gothic

Naš izdelek size standard

US4.5=CN34=220mm(gole noge dolžina)

US5.0=CN35=225mm(gole noge dolžina)

US6.0=CN36=230mm(gole noge dolžina)

US6.5=CN37=235mm(gole noge dolžina)

US7.5=CN38=240 mm(gole noge dolžina)

US8.5=CN39=245mm(gole noge dolžina)

US9.0=CN40=250mm(gole noge dolžina)

US9.5 =CN41=255mm(gole noge dolžina) Prijazne Nasvete: 1,ne izbirajo szie kot vaši državi velikosti. 2,Ni pravi NAM, velikost,Samo preoblikovanje Kitajski velikost naših pravil &vaša Stopala dolžino. 3,Ne Podplat dolžine,Ne Vložek dolžine,dolžina Stopala samo. 4,Če je vaša noga dolžina je pravilno, Običajno čevlji so primerni. 5,Če vaša stopala je večji in debelejši,izberite eno velikost, večjo Funkcije: 100% Čisto Nov .Barve za izbor: črna(kot kot slike prikazujejo) Material : Pu usnje (it, kot so slike prikazujejo) Petah : 8 cm(1 cm=0.39 palca),prosim, dovoli, da 0.2-0.5 napaka !Platforma : 5.5 cm (1 cm=0.39 palca),prosim, dovoli, da 0.2-0.5 napaka !V sizs za izbor: 34,35,36,37,38,39 Visoke Kakovosti, v Modi & Udoben Čevlje je zelo modni in priljubljena, da je To zelo priljubljena oblika, verjamemo, da vam bo všeč, zelo!

Politika vračanja:

1.Vse elemente, ki so temeljito pregledati, preden so bili poslani, da ne bo nadomestila/izmenjave na predmete, ki so bili obrabljeni ali poškodovani, kupec .Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. Vsi predmeti morajo biti poslani nazaj nepoškodovano v originalni embalaži izdelka v enakem stanju, ki jih je prejel v redu, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.

3. Naj morate vrniti izdelek, shipping stroški so nevračljive.Nadomestila bo izdal manj naše ladijskega stroškov.Kupec je odgovoren za vrnitev/izmenjave stroške dostave.

Dostava:

1.Brezplačna dostava: China Post Air Mail (≤ 2 kg).Če želite, druge metode, prosim, obrnite na nas.Vendar pa je dodatno dostave pristojbino treba plačati, ko oddate naročilo.

2.Več kot 200 evrov na naročilo bo dostavljeno po EMS za nekatere države, 3-7 dni prihoda, brezplačna dostava.

3.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovnih dni po polni obračunavajo je prejel plačila.

4.NE bomo ladja v soboto ali nedeljo.

5.Številko za Sledenje bo zagotovljena po vaše naročilo je bilo poslano.

6.Včasih je paket mogoče ostati na carinski za dolgo časa,Prosimo za razumevanje mednarodni ladijski promet

Carinske pristojbine:

V večini časa, kupec ni treba plačati carinski če kupite majhno kakovosti.Bomo ugotovi kot vzorec ali darilo , Ampak je včasih v nekaterih državah, carinik lahko strogo.ne bomo odgovorni vse carinske takse, Prosimo, preverite, carinske politike na svojem mestu, kot v Italiji in na Nizozemskem.Če boste morali plačati carinske pristojbine , to je vaša dolžnost, da svoje države, kupec bi moral razumeti, da ta položaj.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je tisto, kar si prizadevamo!

Naredili bomo naše najboljše za dosego tega cilja!!

1.Vaše Pozitivne komentarje so ključni za naš poslovni uspeh.Vljudno prosimo, da si vzemite trenutek, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5.

2.Smo že v naprej najlepša hvala za vaš čas in iskreno upam, da ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami.

3.Naj vas ne bo zadovoljen s transakcijo: Prosimo, kontaktirajte nas takoj pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije, kot bomo naše najboljše rešiti težavo v vaše zadovoljstvo.

Višina Perona 3-5 cm
Sezona Pozimi
Spol ŽENSKE
S Ploščadi Da,
Usnje Style Mehko Usnje
Pete Vrste Kvadratni pete
Obloge Materiala PU
Dekoracije Navaden
Toe Obliko Krog Toe
Material Gredi Bombažne Tkanine
Širina Čevlja Srednja(B,M)
Višina Pete Srednja (1 3/4" do 2 3/4")
Vložek Materiala PU
postopek Lepilo
Modni Element Veriga
is_handmade No
Zapiranje Tip Čipke-Up
Podplat Materiala Gume
Zgornji Material PU
Blagovna Znamka GBHHYNLH
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Boot Tip Modni Škornji
Številka Modela YMA957
Boot Višina GLEŽENJ
Vzorec Tipa Trdna

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni