Burgundija Večerne Obleke Dolgo V Vratu Til Kristalno Beaded Večerno obleko A-Linijo, Formalno Stranko Obleko vestido de festa de noche

Nov izdelek

€171.81

€245.44

-29 %

Na zalogi

Oznake:

kristalno celo obleko, noge obleko, obleko quinceanera, sherri hill, dubaj luksuznih, obleko formalno, 2021 sre obleko, obleko luksuzni stranka, kristalno obleke, tudi obleke

Opozorilo:

1.Obleka ima 4 barve : mornarsko modra, burgundija, sivo in umazano roza Trenutno Velikost 6-16 na zalogi Če zalogi, potrebovali 25-30 dni, da bi 2. Ne bomo sprejeti nobenih meri ali spremenite velikost za to obleko. 3.Obleko lahko imajo malo barva razlika zaradi prikaza zaslona ali svetlo ozadje, je neizogibno, in ne moremo accpet zameno za tak razlog.Prosimo bodite pozorni, ko bi obleko. 4.Tam bo davek ali po meri dolžnost, med dostava včasih.To je napolnjena z lastno državo, ne nas, ne bomo prevzeli odgovornost za to pristojbino.Plačuje po meri dolžnost je osebna obveznost.Prosimo za razumevanje, da ne bomo sprejeti nobenih vrniti ali spor, samo iz tega razloga.Prosimo bodite pozorni, če ste naročilo.

Če se obleke, ki imajo kakršne koli težave, ko jih dobite, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,bomo rešili ta problem v roku 48 ur!Ne prevzemamo vrnete brez razloga.

Q: Kako daleč vnaprej naj bi mojo obleko?

A: krojenje čas za najbolj posebne priložnosti in svate obleke je 7business dneh, vendar nekatere obleke z več izdelavo modelov ali podrobno, utegne trajati dalj časa, da prilagodijo.Krojaštvo-krat, so označene na vsaki dresss strani izdelka,.Dobavni rok je 3-10 delovnih dni.

Q: ali Lahko ugotovim, vrnitev ali odpovedi obleko, če sem spremeniti svoj um?

A: Tudi standardne velikosti obleke so narejene, da bi za vsako stranke.Po meri narave naše obleke pomeni, da naš preklic in vrnitev politike, ki je strožja od drugih elementov, zato je pomembno, da se da skrbno.

Q: ali Lahko ugotovim, da bi to obleko v drugačen slog/tkanine/dolžina?

O: Vsaka obleka je skrbno prilagojene, da se ujemajo točno tisto, kar vidite na fotografiji.Če želite spremeniti nekatere del smo morali dodatno zaračunavajo pristojbine.Prosimo, upoštevajte.Poleg tega moramo zaračunati še $10-$25 če je vaša obleka je plus velikost(16W-26W).

Q: ali Bo moje obleko točno ujemajo z barvo vidim na vaši spletni strani?

O: morda Obstaja majhna razlika med dejansko dresss barve in vsebino, ki jo vidite na fotografiji glede na vašem računalniku spremlja nastavitve zaslona.

Slike Dejanske Da,
Material Poliester
Vlak Dimnikar Vlak
Izrez Proti-Vrat
Priložnosti Formalno Večer, večer stranka. prom stranka
Tipo Haljo de soiree
Postavka Vrsta Burgundija Večerne Obleke 2020
Lastne tovarne Da,
Vrsta Uradna Stranka Obleko
Vrsta Tkanine Til
Blagovna Znamka FIDDY898
Številka Modela IN20
Pasu Naravni
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Postavka Slog Formalno Večerno Obleko z dolgimi rokavi
Silhueta A-LINIJE
Color/Velikost Standardne velikosti
Zgrajena v Modrc Da,
Slog Luksuzni Večerne Obleke
Poreklo CN(Izvora)
Modni Element Iluzija
Dekoracijo Beading
Znak Beaded Čipke Prom Oblačenja 2020
Rokav Slog Redni
Mesto Suzhou Kitajska

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni