6PCS Sveže Hrane, Shranjevanje, Ohranjanje Pladnji, Okrasni Krog Sveže Distančnik Kuhinja Organizator Preservate Hladilnik, ki Služijo Pladenj

Nov izdelek

€6.82

€9.09

-24 %

Na zalogi

Oznake:

hrana pladenj, hrana pladenj za, skladiščenje hrane, , kuhinjsko perilo shranjevanje, pladenj vakuumske, dekor pladenj, pladnji, okrasni rosegold, shramba polje organizator, harajuku japonski, kuhinja orodje

Prednosti:

1,Črna, znanost in tehnologijo, elastičen film, ki je sprejel, da se upre pritiskom in punkcija vpliv, tako da dosežejo ponovno ravni.

2,Zelo inovativne sponke design, enostaven za uporabo, trdno zaklepanje hrane, preprečuje prekoračitev.Primerna za uporabo doma življenja, kampiranje, stranke, itd.

3,Več prekrijete, prihranek prostora in bolj priročno.Imejte hrano, sveže dlje časa.

4,Visoko kakovostnega materiala, lahko ponovno uporabite po čiščenju.

5,Primeren za hladilne omare, mala hladilniki, in drugih objektov.

Parameter:

Ime izdelka: Sveži-vodenje pladenj

Velikost izdelka: 27.5x10.5 cm

Teža izdelka: 1PCS 280 g

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli, da

Številka Modela CF-036
Funkcija Okolju Prijazno
Blagovna Znamka Bhousell
Vrsta Pladnji Za Skladiščenje
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Hrana
Material Plastični
Plastika Tip PE
Slog Ameriški Stil

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni