Kolo Verige Čisto Krtačo 360-Stopinjski Ne Mrtvega Kota Čiščenje Krtačo Na Vseh Straneh Verige Čiščenje Za Cestno Kolo Gorsko Kolo Motorno Kolo

Nov izdelek

€3.22

€6.57

-50 %

Na zalogi

Oznake:

kostum levi čiščenje, el ščetke, original padec mrtev, necklac, električna moč ščetka za čiščenje, seago sonic, motorna verige krtačo, Verige Materiala, kolo okvir zaščitnik, zaklepanje ključavnice

Funkcija:

*1. Čopiči so kompaktni in ščetke na vrhu, spodaj, levo in desno lahko vključujejo verige in prilegajo verigi, z dobro čiščenje učinek.

*2. Sponke načrt je preprost in priročen za uporabo. (ps: prvo uporabo je relativno tesen, in to je lahko gladka ali namazani po nekaj dejavnosti)

*3. Rep pometanje ščetko lahko očistite pesek in olja na vztrajnik.

*4. Pomaga, da vaše kolesarske verige čisto za ohranitev nemotenega delovanja med vožnjo.

*5. Večnamenski čopič lahko uporabijo za čiščenje verige kolesa.

Specifikacija:

Material: Plastika

Velikost: 24.5x5x3.6 cm/9.65x1.97x1.42in

Pakiranje: Eno OPP vrečko

Teža: 70 g o

Neto teža: 70 g

Navodilo:

Priporočljivo je, da očistite verige vsakih 100 kilometrov jahanje.

Nasvet:

Pred uporabo prosimo, povečanje sprednji orodje, kolesa in prilagajanje zadnje orodje, kolo ploščo za majhne, da bi se izognili, ki spadajo ali blokiranje med vožnjo verige v obratni smeri.

Priporočljivo je, da se določi kolo z nosilcem pred uporabo, tako da ste lahko drži orodje na eni strani in zavrtite pedala v nasprotni smeri vožnje verige.

Pakete:

1 * Kolesarske Verige Čistilno Krtačo

Opomba:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2.Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni