25 CM Umetno Rose Cvet Nosi S Polje Za Dekle, Prijatelj, Ljubimec, Valentinovo, Rojstni dan Romatic Darila, Poroka Doma Dekor

Nov izdelek

€8.98

€12.13

-25 %

Na zalogi

Oznake:

zaklepanje ljubezen, artifici cvet, najboljši prijatelj, žogo nosi, praznično poročne dekoracije, st valentin, partnerji, prijatelji, velikonočna dekoracija, doma tekstilne etnične, physic

Značilnosti:

1. Lepe počitnice darila: sklop vključuje rose živali*1, To je edinstveno darilo, primerno za Božič, Valentinovo, rojstni dan, Zahvala, itd.Lahko zagotavljajo edinstveno darilo za vaš ljubimec, družine ali prijateljev.

2. Edinstveno presenečenje: To je zelo romantično in posebnega.To lahko ohranjajo in prenašajo drug drugemu v ljubezni.To je edinstveno darilo.

3. Rose teddy zadaj za ljubezen: rose medvedek narejene za dekleta in ženske vseh starosti.To je edinstvena in lepa.To bo prineslo nasmeh na vsako dekle obraz, skoraj vsak dan in izražanje ljubezni do njih.Če želite, da tvoja punca ali žena počuti posebnega, lahko bi to čudovito darilo.

4. Še posebej primeren: To je super za prijateljice, obletnice, rojstni dnevi, rose živali poroke, Mater Dan, obletnica poroke, poročne tuši, Zahvalni dan, Božič in drugih festivalov praznovanja in vredno v spomin.

5. Skrbno ročno izdelana.Cvetni listi, ki se nikoli ne posuši, ki simbolizirajo prava ljubezen nikoli ne bodo izginile.

6. Okolju prijazen PE nesmrtni cvet: brez vonja, puhasto, tri-dimenzionalni, super mehka, proti gubam, nepremočljiva, trpežna.

Specifikacije:

Predmet: Rose Medved

Višina: približno 25 cm/7.8 palčni

Material: PE+umetno rose

Uporaba: Valentine materinski dan,rojstni dan,prijatelji darila,Obletnice in drugi festivali vredno praznovanje in spomin

Barve: modra, roza, rdeča, bela, siva, vijolična

Seznam Vsebine:

Rose Medved*1

Pregledno Polje*1

Opomba:

Za zaščito polje, polje ravno, ko smo ga poslali, morate assmble sami.

O Povratnih informacij: Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, f obrnite na nas najprej, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.Povratne informacije so za NAS zelo pomembno, Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Nemogoče je, da bi to rešili, če ne vemo o njih!Plačilo: sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Aabout Dostava: DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku,?prosimo, da nas kontaktirate.Bomo spremljali z ladjar takoj, ko je to mogoče in odgovor vas.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala Vrne in Vračilo: imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, ki so priloženi pribor, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Material Drugo
Podpora Padec Ladijskega Prometa/Trgovina
Priložnosti Poročni & Posla
vzorec Cartoon živali
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Umetni Rose Cvet Nosi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni