Kocke Pladenj Kvadratnih PU Usnje Upogljivi Vozni Škatla za Shranjevanje Pladenj za Igre Okoli 21,5 * 16 Cm Pladnji za Skladiščenje

Nov izdelek

€3.53

€5.28

-33 %

Na zalogi

Oznake:

dokument pladenj, srebro sluga pladenj, podatki pladenj, tin čaj polje, družabne igre, surovi kositer vozni pladenj, Kocke Igro, dekor pladenj, kocke set, čaj pladenj

Odlično darilo, da izpolnjuje vaše potrebe dice games.

Unikatna konstrukcija, združujejo oblog z zunanjo dveh barvah usnja za šivanje obrtniška dela, usnje kovinski pladenj s zaskoči v 4 kotov, da je enostavno krat in v prihodnosti.

Trpežna in vzdržljiva - usnje pladenj z občutljivo celoti PU usnje teksturo, eleganten videz, ki je super fizični občutek in enostaven za čiščenje.

Priročno za prevoz - odlična rešitev za prenašanje , ki ščitijo vaš roll površin in vodenje kocke iz plujejo pod off tabelo.

Na voljo aplikacije - dovolj velik prostor, da imajo vaše polyhedral kocke, prav tako lahko uporabijo, da imajo veliko predmetov, kot so ure, nakit, ključi, kovanci, in bonboni ipd., praktične in prenosni.

Material: PU Usnje, Flannelette

Barva: Rdeča / Modra / Zelena / Vijolična

Velikost: Okoli 21,5 * 16 cm

1 * Shranjevanje Pladenj

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Številka Modela HG19379
Slog Sodobno
Funkcija Na zalogi
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Manjše izdelke
Material Usnje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni