Združljiv Otrok Prigrizek Pladenj Za Babyzen YOYO Baby Voziček Voziček Dodatki

Nov izdelek

€13.14

Na zalogi

Oznake:

doona, dreambaby voziček posnetki, yoyo babezen dodatki, baby voziček yoya, bugaboo donkey, eleganten otroški vozički, yoya, strokovno yoyo, chicco baby, adapter pedal voziček

Kupci, Ki So Kupili Ta Postavka Tudi Kupil

Opis

Otrok Malica Pladenj Za Babyzen YOYO Baby Voziček Voziček Dodatki

Značilnosti

1.Dva priročna držala 2.Vzdržljiv, enostaven za čiščenje površine 3.Udobno in gladko vožnjo za vašega otroka, 4.Združljiv z Babyzen YOYO Voziček (Kot foto model) O Izdelku otroka pladenj enostavno se pritrdi na voziček okvir in značilnosti določenih otroka imetnika pijačo in ravno površino za malice ali drugih predmetov.Na obeh straneh se lahko sprostijo na individualno swing pladenj s poti, ko nakladanje in razkladanje otroka.

OPOMBA:

1.To je Splošni dodatki .NISO vključeni Baby Voziček.

2. Če vijak manjka v tranzitu .Prosimo, kontaktirajte nas za ponovno pošiljanje.

3.Prigrizek pladenj lahko dobili nekaj prask v tranzitu (To je zelo težko, da bi se izognili 100%).V večini primerov .To ne bo vplivalo na uporabo .

Fotografija

Certificiranje

O Povratne Informacije/ Zagotovili

1. Vsi izdelki so 100% čisto novi in preizkušeni pred odpremo.

2. Stranke zadovoljiva je Awatop Trgovina je končni cilj.če ste zadovoljni z našimi izdelki.prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

3. Če imate težave, ali vprašanje v zvezi z vašo transakcijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom vse vrste povratne informacije.

4. Vse e-poštne bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.če ne prejmete naš odgovor.vljudno prosim ponovno pošljete e-pošto ali pritožbo naš manager.O Carinskih dajatev in Dajatev

1. Da bo razglasila, kot pravi, izjave ali zahteve kupcev.

2. Morda je vaše naročilo boste morali plačati dodatne uvoznih dajatev, davkov ali drugih carinskih dajatev.

3. Uvoznih dajatev, davkov ali drugih carinskih dajatev, se bodo zbirali, ki jih ladjar ob dostavi

4 Dobavitelji niso odgovorni za zamude zaradi carinsko službo v svoji državi.

5. Dodatnih stroškov ali zamud se lahko pojavijo med mednarodno trgovino.smo iskreno upam, da ne uporabljate dodatne uvozne stroške ali carinjenje zamude kot reson za zahtevo nadomestila ali šolanja negativni feed nazaj.O Garancijo

1. 12 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem! (Brez dodatkov)

2. Če je predmet, id napako, vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 3 dni po tem, ko je prejel.Ne odpirajte spora brez komunikacije.

3. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš predmet.prosimo, da se vrnete v roku 7 dni za zamenjavo po prejemu vrne.Ali ponuditi nadomestilo (ne vključuje tovorni) po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

4. Če element je okvara po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.poslali vam bomo zamenjava ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Poreklo CN(Izvora)
Material poli
Starostni Razpon 4-6M
Vrsta Prigrizek pladenj
Certificiranje ASTM
Številka Modela BS05

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni