ArtSu Ženske Sexy Obleka, Backless Eno Ramo Cvet Ruffles Bodycon Ženski Catsuit Bodysuits Romper Novo Jumpsuit ASJU41271

Nov izdelek

€10.23

€14.61

-29 %

Na zalogi

Oznake:

jean catsuits, backless ženska, usnjeni čevlji jumpsuit, harem japonska, priložnostne ženske, majica, catsuit ženske, leopard obrabe, burgundija jumpsuit za ženske, usnje backless jumpsuit

VELIKOST(cm)

Bankrot

Pas

Dolžina

Rokav

S

82

64

72

-

M

86

68

73

-

L

90

72

74

-

XL

94

76

75

-

OPOMBA:

1. To je Azijski velikosti, morate izbrati pravo velikost glede na vaše prsi, ramen dolžine, dolžina rokav in tako naprej.

2.Ta oblačila informacije o velikosti je le samo za referenco, in lahko imajo 2-4 cm razlike zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrep.

3.Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako lahko sledenje moje parecl?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.Ni nobenih carinskih dajatev?Zaradi različnih politik v različnih državah, je lahko za carinske dajatve, ki bi morala biti plača kupec.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .In 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.

2. Če ne boste zadovoljni naših izdelkov, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno ,

Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vse težave za vas.

Vrsta Bodysuits
Številka Modela ASJU41271
Spol Ženske ,Ženske,Ženske,Dekleta
Vrsta Tkanine Broadcloth
Dekoracijo Ruffles
Slog Priložnostne,Kratek ,Seksi, Klub ,Moda
Material Poliester
Sezona pomlad,poletje
Fit Tip Skinny
Vzorec Tipa Trdna
Postavka Vrsta Jumpsuits & Igralne Obleke
Blagovna Znamka ArtSu

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni