2017 Nove Igrače za Pse Visoko Kakovost Ljubljenčka Psa Usposabljanje Igrače Valjčni mlin Slog Upočasnjuje Jedo Igrača za Pse

Nov izdelek

€24.28

€26.97

-9 %

Na zalogi

Oznake:

otrok vetrnica, obesek vetrnica, pletene igrače za hišne živali, sex igrače za hišne živali, žogo pes, volna igrače za hišne živali, w vetrnica, puppi igrača, osebni vetrnica, jjeza igrača

Funkcija

Naši hišni Ljubljenčki Niso Poredna in Dovolj Pameten?Vedno So Prenajedanje?Kdaj So Vedno v Stanju Irrtable Tesnobe in Lahko Opraskajo Pohištvo?Vredno imajo Ta Igrača

* Lepo in Srčkan Appearence Design Omogoča vas in Vaše hišne Ljubljenčke ne More Pomagati, Loveing in Igranje

* Ta Prozoren Rezervoar, Naredi Vaše hišne Ljubljenčke, da bi Našli v Notranjosti Živila, ki so Neposredno

* Odlična Kombinacija Visoke Kakovosti PP in RAČUNALNIKOM Material Razširja Uporabo Življenje Je

* Posebne Upočasnjuje Jedo Notranjo Strukturo Lahko Nadzor Hitrosti vašega Ljubljenčka Prehranjevanja

* Izogibanje prebavne motnje, ki jih Povzroča Prenajedanje in Zaščito Prigrizki iz Drobljenje,Extendingredient Čas predvajanja

Velikost:22*18*41.5 cm

Slike Izdelka

Prosimo, kontaktirajte nas, preden plačilo, če želite, da se pomešajo na debelo ali izberete drugo shipping company,bomo spremenili v kombinaciji ladjar stroškov, odvisno od vašega naročila.To ne bo nadomestilo po plačilu.Pozdravljamo mešani trgovcev na debelo.Veselimo se sodelovanja z vami.

Prosim, pustite nam sporočilo, če želite, da izberete barvo ali velikost izbor, če ste naročilo in pripravili bomo postavke za pravilno.Hvala!

Carin,Dajatev in Davkov, ki

Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi'customs urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo ponudbe/nakupu.Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet(dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj za dodatne stroške dostave.

Naši Glavni Izdelki

Pes Ovratnik in Povodci(Vodi),Pasje Vprege, Oblačila za Pse ; Pes majica s kratkimi rokavi , Puloverji, itd...,Pet Nakit, Mačke Ovratnice in Izdelki za Hišne živali.

Vračilo kupnine

Izmenjava Samo

1. Če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete element.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

2. Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.

Povratne informacije

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave, storitve za Stranke je naše No. 1 cilj .Želimo, da veste, vaš predlog in mnenja o naših proizvodov in storitev za vaše feedbacks.

Plačilo

1. Sprejemamo alipay tukaj.

2. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

3. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po dajanju vaše naročilo.

4. Kupec je odgovoren za vse davčne in/ ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Dostava in obešanje

1. Večina izdelkov, ki so freeshipping.Izdelki so poslane iz Kitajske uporabo China post, letalska pošta, doseže večina držav v 15 do 25 delovnih dni.

2. Če potrebujete druge dostava načine, prosimo, obrnite na nas vnaprej, in boste morali plačati dodatne stroške.

3. Ne moremo čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Upam, da boste lahko razumeli.

Bomo Ladja vaše Naročilo pravočasno, Vendar je rok Dobave je odvisna le od Načina Ladijskega prometa, Ki ga sami izberete!Če potrebujete element nujno.pls obrnite na ue za nadgradnjo storitev prenosa na druge ladjar, ki plačujejo dodatno nadgradnjo pristojbine.Tako upamo, da ne pušča negativne ali nevtralne povratne informacije, ker je dolg čas dostava.Pozitivne povratne informacije, je pomembno, da prodajalec na Orgon.si.Bomo zakup sporočil, da si, ko je zamuda pri dostave .Zaradi slabega vremena in počitnice,Morda je tam so nekaj zamude.Ampak ne bomo upam dobili več, negativen ali nevtralen povratne informacije, kot je dolgo časa dostava.Zahvaljujemo se vam za vaše odpuščanje!Še enkrat hvala!!!

Smo lahko izberete ladjar glede na vaš ladijskega stroškov, ki niso vaši izbiri.Pls nas kontaktirate, če imate posebne zahteve za ladijski promet .

Material ABS
Igrače Tip Interaktivne Igrače
Vrsta Psi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni