Pomlad Jesen Otroške igralne obleke Ljubek Dojenček Fant Skokih Otroci Otroške Obleke, Oblačila DS19

Nov izdelek

€9.99

Na zalogi

Oznake:

Citroen Model, 132 model, knjiga krpo, citroen igrača, knjige za otroka, rattl, citroen ds model, otroška knjiga zvok, diecast model, knjiga otrok

Priporočeno za otroke višina je samo za referenco, ne ravno po različnih dojenčki in otroci.Velikost mogoče 2 cm/1 inch netočnost zaradi roko ukrep.Prosimo, prepričajte se, da ste prebrali merjenje preden izberete velikost.Če niste prepričani o velikosti, vas prosimo, da stik z mano.

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše

pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .Pozitivne (5 zvezdic) je za nas zelo pomembno,

prosimo, dvakrat premislite, preden zapustijo nas povratne informacije.

2.Če niste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativno (1-3 zvezde) povratne informacije ali naredite podrobno oceno.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem. 1. Smo sprejeti AliPay Zahodne Unije, Moneybooker in TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2. Vse elemente, ki so na zalogi.Plačate lahko neposredno.Obrnite se na nas v 24 ur, če imate kakršne koli težave s plačilom.PRIPRAVI POŠILJKO ČAS: zato, Ker imamo opravka z veliko naročil vsak dan, običajno bomo poskrbeli za pošiljko v roku 1-5 dni, prosimo, počakajte potrpežljivo in se opravičujem za neprijetnosti.OBVESTILO: 1.Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, da nam nudijo svojo pravilno telefonsko številko v primeru, da lokalni pošti ne more stik z vami, da poberem parceli ko prispe. 2.Žal mi je, da ne podpiramo P. O. Polja naslov, prosim, pustite nam sporočilo za vaš pravi naslov, ko oddate naročilo.

Številka Modela BR00070
Spol Dojenček Boys
Blagovna Znamka BBURQT
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Sestava Materiala Mešanica Bombaža
Ovratnik O-Vratu
Ime Oddelka baby
Postavka Vrsta Igralne obleke
Rokav Dolžina(cm) Polno
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Zapiranje Tip Zajeti Gumb
Material Bombaž

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni