3 / 5M Trajne Pes Povodec Samodejno Zložljive Najlon Pes, Mačka Povzroči Razširitev Lutka Hoja Tek Vodi Ruleta Hišne Potrebščine

Nov izdelek

€5.73

€9.55

-40 %

Na zalogi

Oznake:

pet izvajalca za psa, pes har, pes ruleta, motomo multi polje, zmaji psi, moč trakovi, meritev iz nerjavečega jekla, pes povodec, povodec šport, povodci pse povodci

Opis izdelka

F eatures: 1. je primerna za psiček težo do 8 kg, 5M je primerna za psiček težo do 14kg 2. Ta povodec je za mala in srednje hišne ljubljenčke. 3. Z eno roko zaviranje in sistem zaklepanja ustavi pet od napreduje. 4. Ročaj deli so izdelani iz TPE in PP okolju prijaznih materialov, ki ne povzročajo alergije na hišni ljubljenčki ali človeško kožo. 5. One-touch kontrole gumb, da se sprostite in zategniti vrv, enostavno in priročno 6. Velik ročaj za enostavno prijemanje, tudi s palčniki ali rokavice. 6. Electrophoretic barve kljuko, nikelj-platirani kljuko, okolju prijazno, trdno 7. Zložljive slog oblikovanja, na povodcu lahko samodejno raztezajo in risanje nazaj.

Specifikacije: Barva: rumena, zelena, roza, modra, rdeča Material: ABS + najlon Velikosti: 3 metrov: 9*13 cm, 5 metrov: 10*15 cm

Paketi: 1PC pet stretch pasu

1.Bomo poslano v roku 2-5 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo.

2.Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.Dostavo Način smo se odločili Orgon.si Standardna dostava / China Post / EUB / Singapur Post / Posebno Linijo-YW.

Čas je približno takole:

4.Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Zagotavljamo vam, da so vsi izdelki so popolnoma novi.

2. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

3. Če na vaše vprašanje ni potrjena, se bomo lahko poslali vam brezplačno nadomestne dele,ampak za vse telesne poškodbe ali škodo, ki je posledica kupec zlorabe, Kupci morajo plačati del denarja.

4. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

5. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

1. Če imate kakršno koli težavo, o da, prosimo, da nas kontaktirate.

2. Če imate veliko nakupovalno izkušnjo v naši trgovini, prosim, pustite nam, 3, 5-star ocen in delite s prijatelji.

Material Najlon
vzorec Živali
Pes Povodec Tip Zložljive Povodci
Funkcija Osebno
Vrsta Psi
Sezona Vse letne čase
Je Pametno Napravo No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni