Gume Glavo Stekla Vakuumske Cupping Skodelice Anticellulite Sesalna Skodelice Pločevinke Kitajske Medicinske Terapije Masaža Kozarci Za Obraz, Telo

Nov izdelek

€16.60

€31.92

-47 %

Na zalogi

Oznake:

sr2ez, pločevinke za masaža obraza vakuumske, vakuumski cupping pokal stekla, tin vakuumske bedak, moški cupping terapija, pokal stekla masaža, Jar, mamilos sesalno pokal, kopalnica silicij, vakuumski acn

4pcs PVC Cupping CupsFeatures

1.Sprejme cupping terapije za spodbujanje krvnega obtoka in izgnati mraz in vlaga za vsakodnevno zdravstveno oskrbo. 2.Prilagodljiv zgosti PVC skodelice se lahko brez truda stisnemo, da se doseže boljši učinek vakuumske takoj, trajno za dolgo uporabo. 3.Snemljiv in izmenljive design omogoča čiščenje vetrič za večjo higieno, tudi shranite vaš prostor za shranjevanje udobje. 4.Visoka kakovost stekla omogoča gladek rob in občutljivo izdelave za boljšo cupping udobje brez ranjavanje vaše kože. 5.Popolnoma 4 velikost odstopanj za zdravljenje različnih delov telesa z varno namestitev, prilagodljiv glede na vaše zahteve.

Specifikacije

Material: PVC+Steklo Barva: Modra(Kot Je Prikazano Sliko) Količina: 4Pcs/Set Velikost: #1, #2, #3, #4 Višina(Z Žogo): 96 mm Pokal Spodnji Zunanji Premer: 15 mm(#1), 25 mm(#2), 36 mm(#3), 52 mm(#4) Pokal Spodnji Notranji Premer: 9 mm(#1), 14 mm(#2), 22 mm(#3), 36 mm(#4)

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike, ki zaradi različnih zaslonih in nastavitve zaslona.Hvala za vaše razumevanje!

Paket Je Vključeno:

4* PVC Žogo Glav 4* Steklene Vakuumske Cupping Skodelice

5pcs Cupping Skodelice

Značilnosti

1.Sprejme cupping terapije za spodbujanje krvnega obtoka in izgnati mraz in vlaga za vsakodnevno zdravstveno oskrbo. 2.Prilagodljiv debele gume, ki je lahko brez truda stisnemo, da se doseže boljši učinek vakuumske takoj, trajno za dolgo uporabo. 3.Snemljiv design omogoča čiščenje vetrič, shranite tudi prostor za shranjevanje udobje. 4.Visoka kakovost stekla omogoča gladek rob in občutljivo izdelave za boljšo cupping udobje. 5.Povsem 5 velikost odstopanj za zdravljenje različnih delov telesa z varno namestitev, prilagodljiv glede na vaše zahteve.

Specifikacije

Material: Guma+Steklo Barva: Roza(Kot Je Prikazano Sliko) Količina: 5Pcs/Set Velikost: #1, #2, #3, #4, #5 Spodnji Premer: 2,2 cm(#1), 3.3 cm(#2), 4.3 cm(#3), to je za 5,3 cm(#4), kar je za 6,3 cm(#5)

Paket Je Vključeno:

5* Gume Glavo Stekla Vakuumske Cupping Skodelice

Dobra kakovost in dobre storitve:

Dragi prijatelji!Najlepša hvala za obisk QIUGUO Uradni Trgovini!Zaradi trenutne svetovne express dostava zamudo, trenutni čas dostave je o 35-90 dni.Da bi se izognili dolge dostavi paket, toplo priporočamo, da izberete "UBI" ali "Orgon.si Standardna Dostava".Če se odločite, UBI, dostave lahko končana v približno 5-15 dni!Za večino držav/regij, bo vaše naročilo lahko izda Orgon.si standardne dostave v 7-25 dni!Poleg tega, če se odločite Orgon.si standardna dostava in naročilo presega času dobavnega roka, ki je obljubil, z Orgon.si platformi, lahko dobili povrnjen hitro! ! !

1.Sledenje podatkov se ponavadi updayed v 24-72 ur.Lahko progi je na tej spletni strani:http://www.17track.net/zh-cn 2.Običajno bo trajalo 10-45 dni, da pridejo ,hitrost coustoms potrditev & dostava v kupce država, ki se odloči, da pridejo hitreje ali zamude.prosimo za razumevanje.

Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 1 terapija massager
Blagovna Znamka agdoad
Funkcija 3 Družinski Zdravstveni Vakuumske Pločevinke Sesalne Naprave Terapija
Številka Modela Roza Modra Vakuumsko Sesalno Skodelice
Funkcija 4 Nazaj Masaža Telesa Zdravstvenega Varstva Orodja
Funkcija 2 Obraza Massager

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni