Meselo Lezbijke, Strapon Dildo Hlačke Realističen Penis Strap-on Dildo Pas Pasu Gay Silikonski Analni Čep Dildo Sex Igrače Za Ženske

Nov izdelek

€8.34

€11.11

-24 %

Na zalogi

Oznake:

moški analni čep hlačke, analni, seks igrače, super silikonski vibrator, analni dildo, vibrat, dildo gej, dildo strapon, moški analni dildo hlačke, pas sex igrača pasu

Ta dildo trak je super za lezbijke, partner uživa v dajanju kot tudi prejme ob istem času.Trakovi se lahko prilagodi za različne velikosti.Nazaj prilega kot tangice in spredaj ima majhen vibrator, ki gre vstavi v vagino.Vibrator je gladko mehko silikonski material.To se lahko odstrani off trak, naprava za enostavno čiščenje ali samo za uporabo kot ročno dildo.Pri uporabi tega trak za vas ne bo le užitek partner, ampak boste tudi užitek sebe hkrati.Da se boste počutili, kot da ste imajo spolne odnose z dejanski človek.

Skrivnost Paket.

1.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

2.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v prvi embalažo, in mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3.Bomo povračilo celotno vas, na embalaži z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v prvi embalažo, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Ne bomo povračilo ali zamenjajte element z veljavnosti garancije.1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije, Pet Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

2.Ne pusti negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč, vas prosimo, da stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Spolnost No
Material Silikonski
Nespodobno Sliko No
Številka Modela SKU283267
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Meselo
Velikost As shown picture

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni