4Pc Baterije Distribucijski Terminal Blok [M8 Dvojno Klinov] [Max 48V DC 80A] Tleh Izolirana Križišču Post

Nov izdelek

€17.30

€25.08

-31 %

Na zalogi

Oznake:

v terminal blok, m6 terminal, boot dodatki marine, 8 mm priključek stud, krog terminal blok, povežite terminal blok, čoln del, baterija terminal stud, 4 mm banana vtičnica, baterije priključek priključek

Izdelek je le tako dober, kot material je narejen iz.Oblikovani iz steklenih vlaken ojačanih najlon, te baze so močnejši, manj vplivajo ekstremne temperature in bolj odporne na kemikalije od osnovne najlon ali plastike.

Ko gre za zaščito vaše opreme, nikoli ne morete biti preveč previdni.Ta stud je popolnoma izoliran baze preprečuje, da bi vse napetosti, ki pušča za vaše vozilo ali trup in ščiti vaše elektronske od potepuških tokovi v "vroče področja".

DOLGOROČNO ZANESLJIVOST-Izdelan iz rje-odporno nerjaveče jeklo, ko namestite enega od teh klinov, nikoli ne boste morali razmišljati o tem še enkrat.

TRPEŽNE IN ZANESLJIVE - Smo zgradili našo terminal klinov za ročaj do ogromen 48V DC in do 80A @ 12V DC.ali je vaše delo na avto, tovornjak, čoln, ali RV, kaj ti je, da veš, da vaše opreme lahko karkoli si vrgel na to.

Z dvema M8 klinov pridružil odstranljive povezovanje avtobus, ti porazdelitev delovnih mest bi bilo še lažje, da krmo več dodatki iz enega vira napajanja.

barva:črna/rdeča

material:Plastika + kovina

Vsebina Paketa:

4 x terminal blok

8 x vijaki

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Vrsta Splice
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni