Ženske Velvet Kratka Jakna Gumb Pocket Rastlinske Plašč Dolgo Puff Rokav OutWear Kul Zgoraj

Nov izdelek

€9.79

€11.94

-18 %

Na zalogi

Oznake:

gumb tank zgornji del, gumb vrh, plašč, gumb gor obreži zgoraj, moški plašč, jakna dolgo zimo, plast listnatega, velvet jakna ženske, gumb rastlinske, jakna puff

Opis izdelka Paket vključuje: 1 x Žensk Plašč Material:Poliester Barva:Rjava/Črna/Jujube Rdeča velikost:S-2XL ključne Besede : Ženske, Priložnostne vrhovi;Velvet Gumb Navzdol vrhovi;Dolgi Rokavi jakno;Kratka Jakna, Plašč;Outwear jakno Funkcije : *Material: Polyesterylon Udobno nositi. *Značilnosti:Kratko Jakno, Plašč, featuring trdna velvet, z dolgimi rokavi, gumb navzdol,Nazaj v šolo oblačila prodaje. *Ročno pranje je priporočljivo.Hladno vodo/Visijo suhe. *Da ste bolj modno in udobno.Lahko so veliko načinov, da ga nosite in slog, ki je zelo specifična. *Da ste bolj očarljivo in modi.Obvestilo: Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja Azijskih Velikost je manjša od EU/ZDA/VB velikost,Prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvojimi pred nakupom.

Trgovina na debelo in dropshipping sta pozdravila?

Na debelo, bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki samo traja 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne zapusti informacije o nas, če bi radi.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravil?

Na debelo, bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki samo traja 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne zapusti informacije o nas, če bi radi.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko spremljate parcela na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup varstvo čas teče ven?

Če vaš nakup zaščita se čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da se razširi ga.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun

Oblačila Dolžina Kratka
Debelina STANDARD
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Hooded No
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta Slim
Slog Priložnostne
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Blagovna Znamka Meihuida
Dekoracijo Žepi
Material Poliester
Rokav Slog Redni

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni