Ojačana Aluminijasta Zamenjava Zaklepanje Tečaj Popravila Zapah Skuter Za Xiaomi M365 Pro Okrepljeno Zložljiva Kavljem Plus

Nov izdelek

€2.41

€5.34

-54 %

Na zalogi

Oznake:

uradni xiaomi, m365 tubeless, mi skuter, wowstick 1f pro plus, m365, mijia m365 rezervni deli, panda zapah kavljem blazino, 365 skuter, m365 pro nepremočljiva, kavelj m365

Značilnosti:

*1.Primerni za Xiaomi M365 Pro ojačane aluminijaste zamenjava zaklepanje tečaj popravila zapah.

*2.Odvijte staro ključavnico, da vijak varna, saj boste za uporabo enaka ena za nadomestni del.

*3.Punch out pin, morate poskrbite, da boste to od pravilne strani.Poskrbite, da boste to od LEVE proti DESNI (gledano od spredaj od skuter, ne od volana strani).Določiti skuter, dal nekaj trdnega pod zložljiv mehanizem.Poskrbite, da pazi za kable!Jih premaknite proč, preden vsak udarec drugače boš prekinil z njimi.

*4.Nanesite nekaj maziva, olja ali WD40, da se kodi pin in ga pustite za nekaj časa.Nekateri kupci raje uporabljajte vročega zraka, namesto, da nekoliko toplote pin.

*5.Uporablja 4 mm udarec orodje in hit je težko, večkrat.Še enkrat, pazi za kable.

*6.Sprejeti novo ključavnico in uporabljajo isti vijak, da ga postavi nazaj na.

*7.Obrnite skuter z glavo navzdol, kot je koda pin mora biti vstavljena iz druge strani (DESNO, NA LEVO, gledano od spredaj od skuter)

*8.Poskrbite, da sledite pin.Dal kodo pin, ki je notri in potem se uporabljajo udarec orodje enkrat.Naj gre v precej enostavno.Udarec dokler ne bodo poravnani iz obeh strani.

*9.Prilagajati svoje gred zaklepanje/bolt, da poskrbite, da bo novi zaklepanje zloži v dobro.Ne več ga zategnite, vendar ne bo preveč ohlapno bodisi (samo dovolj odpornost v to in ni igra v steblo/tečaj).

Specifikacije:

Material:Kovina

Opcija Barva:Črna,Rdeča,Srebrna (Kot Slike Prikazujejo)

Prosimo, upoštevajte,:

Namesto izsekavanje celotno pin out nekateri člani skupnosti raje samo zmanjšanje kovinske zaponke na obeh straneh za zaklepanje in potem udarec iz preostalih bitov.Lahko poskusite tudi z uporabo vice in vijakov, če prebijanje iz pin, ki ne dela za vas.

Vsebina Paketa:

1 * Zložljiv sponke

Opomba:

1.Vse fotografije so profesionalno barvno kodirani, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje.

2.Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni