Nov slog fashional moških hujšanje srajco telovnik oblikovalec spodnje perilo moški brezplačna dostava

Nov izdelek

€189.07

Na zalogi

Oznake:

stekla jug 400 ml, v kozarcu tabaco, steklene kozarce kapljice, v kozarcu sponke, v kozarcu sifter, flex sony objektiv e, steklo, železo slame, steklene kozarce 160 ml, steklene kozarce 10 gr

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Vsa vprašanja, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate

Nov slog fashional moških hujšanje srajco telovnik oblikovalec spodnje perilo moški brezplačna dostava

Izdelek

Opomba:

1. Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

2. Prosim, pustite nam sporočilo o velikosti in barve po plačilu.

Materiali: 90% najlon; 10% spandex Stila: Športno spodnje perilo, tesen in vitek Barve na voljo: Bela, Črna, Rdeča,Modra, Siva, Oranžna in Zelena Rumena Velikosti na voljo: S, M, L, XL XL Funkcijo: 1,Nizko Vratu tekmo vseh vrst plašč. 2,Druga koža fit in ciljno stiskanje vidno slims za bolj prilagojene videz. 3,z popravljanje drže in podporo v jedro, in vam omogoča, mišice so imeli manj truda v podpiranje težo telesa, s čimer lajša bolečine v hrbtu. 4, Nežno potegne ramena nazaj, da omogoči optimalno poravnavo.Pravilno posturalna poravnavo je znano, da lažje kisika tokov za večjo energijo.Model je visok : 183 cm, teža: 75kgs, oblačila velikost: L Pakiranje: 1PC moške Hujšanje Majica Profil Podjetja

YOLI GROUP CO LIMITED.ustanovljeno v letu 2011, ki je integriran v R&R, oblikovanje, proizvodnjo in prodajo modrc oblikovalec,stroji,elektronika in tako naprej.

Smo ekipa s strokovno usposobljenostjo & predanost.Mi smo se drži duh "inovacije, dobre vere in boljše storitve naše stranke", in smo podaljša toplo dobrodošli na vse naše nove stranke vzpostaviti prijazno poslovno sodelovanje z nami.

dobrodošli na obisk naše spletne : www.hzyoli.com

Spol MOŠKI
Postavka Vrsta Oblikovalci
Številka Modela yl1154
Nespodobno Sliko No
Material Najlon
Spolnost No

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni