50PCS/veliko Nail Art Srčkan 6*10 cm W Vrsto Različnih Modelov Mešano Vodo Nalepko Nail Art Vodo Nalepka brez embalaže

Nov izdelek

€4.31

€5.75

-25 %

Na zalogi

Oznake:

obesek angel, angel varuh, angel srebrna, angel varuh obesek, angel metulj, angel diy, angel kovin, angel krilo, angel trinket, angel čar

Nail Art

Različne naključno mešani nalepke, vključno s cvetjem, risanke, vse naključno poslana, brez embalaže.

Kako uporabljati:

1. Trim in očistite vaš nohti; uporabljajo barvo ozadja na nohtih in suhi;

2. Odstraniti film iz izdelka, cut design, ki vam je všeč in se potopite v vodo za 10 do 20 sekund (uporabite toplo vodo v zimskem času)

3. sprejme načrt iz vode in palico, na nohtih

4. uporabite papirnato brisačo, da sop up vodo in posuši

5. appy z jasno, lak

Obljubljamo vam, kot pod 1,Pošlje predmete v najkrajšem možnem času. 2,Bomo odgovorili na vsako povpraševanje ali vprašanje v roku 12 ur, da moji kupci zadovoljni in so za reševanje sporov, odkrito 3,Popust, Če boste celotno naročilo nad 30usd, ki bo dobil brezplačno dostavo po kitajskem pošti ali e-pošta; če vaše naročilo presega 80usd, ki bo dobil brezplačno dostavo po hitri pošti.Nad USD120.00 Dobili 3% Popusta Nad USD200.00 Dobili 5% Popust za ODPREMO IN RAVNANJE 1. Vsi predmeti, ki bi lahko preveri dvakrat pred odpremo.Če želite biti zagotovljena v novo blagovno znamko. 2. Bomo ladja iz element v roku 48 ur po prejemu plačila potrdijo. 3. Delovni Dan: ponedeljek-nedelja (razen praznikov). 4. Vse elemente, ki bodo poslana kot "DARILO", 5. Ne nosimo Carinske Dajatve, ali za Davek 6. Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail ( GARANCIJA IN VRAČILO 1. Okvarjeni izdelek morate, da nas obvesti v roku 3 dni pritrjena s sliko okvarjeni del.Prosimo, vrnite jo s svoje stroške v 2 tednih od trenutka, ko je blago prejel. 2. Bomo poskrbeli za izmenjavo novega za vas na enkrat. (Morate vključiti vse originalne predmete, nepoškodovano, v resaleable pogoj, hvala.) 3. Če potrebujete povračilo denarja, samo postavka je seznam ceni se povrne.Kupec je odgovoren vsak ladjar stroškov, ki so nastali dostave izdelkov nazaj. 4. Če ste zadovoljni s točko, prosimo za pomoč, da nas pusti pozitivne povratne informacije.cenim za vašo podporo.Prosimo, ne oklevajte, kontaktirajte me s kakršna koli vprašanja ali skrbi!

Blagovna Znamka NAIL ANGEL
Postavka Vrsta Nalepke & Decal

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni